MojAndroid
(x) hirdetés

Kezdem a fontos hírrel, eddigi is előfordult, hogy nem szándékosan csúszott pár napot az adás, most viszont két hét nyári szünetet tartunk, így legközelebb augusztus közepén hallhattok bennünket. Természetesen addigis, aki hiányunkat érzi, az archívumból bármikor válogathat. Link a bejegyzés végén.

És akkor az eheti adásról:

Ismét egy kis Pokemon, mert a fenomén mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Ráadásul Csaba is megszólal, saját csapdájába esve ő maga ajánlotta, hogy a rövid interjút tegyük be az adásba. Megtettük. Így Csaba, aki eddig csak háttérből vette ki oroszlánrészét a podcast létrejöttének, most már hallható is. (Arról nem esett szó, mert friss meglepetés, hogy a Nintendo részvényei kicsit visszaestek, miután többek rájöttek, hogy a Niantic készíti az appot, s nem a Nintendo. Azért senki ne aggódjon, nem fognak éhenhalni a cégnél…)

A Pokemonok mellett Note 7, ARM felvásárlás és a István kedvenc autómárkája a Koenigsegg is Android Auto lesz majd. Többek között ezek kerültek szóba a múlt héten. Igen, az autó a fenti képen egy Koenigsegg.

Hallgassátok!

Podcast infók

(x) hirdetés
2016.07.25.

+