MojAndroid
(x) hirdetés

Egy vallomással kezdem: ez egy reklámposzt. Arra foglak bíztatni benneteket benne, hogy kattintsatok linkekre, de ez neked is megéri!

Történt ugyanis, hogy megkeresett minket a Geekbuying nevű kütyüáruház. Ők egy kínai cég, biztos ismeritek az ilyet, az okostelefontól a túlélősípig mindent árulnak, szemérmetlenül olcsón, EU-s (spanyolországi) logisztikai központból (tehát vámmentesen). Megkeresésük lényege egy partnerség volt, mi írunk a posztokat, ők pedig kütyükkel, esetleg pénzzel jutalmazzák a lelkesedésünket. Azt remélem, hogy a megállapodásunk eredményeként lehetőségünk nyílik majd arra, hogy amellett, hogy mi is több teszteszközhöz jutunk, köztetek, kedves olvasók, jobbnál jobb kütyüket sorsoljunk ki — szóval hogy mindenki jól járjon.

A dolog apropója pedig a karácsony, természetesen: a Geekbuying karácsonyi akciót tart. Ezzel persze eleve jól jár mindenki, most néztem pl. hogy a Xiaomi Mi Band 1S, tehát a szívritmusmérős Mi Band 26 Euróba kerül — ráadásul a Geekbuyingnál raktáron van, míg máshol még csak előrendeléses akciók mennek. Most be is rendeltem egyet magamnak.

Szóval a lényeg:

Szeretnél kütyüket nyerni az Androidportálon? Akkor kattints!

A jelenlegi cikk ugyanis amolyan tesztcikk: ez alapján dönti el a Geekbuying csapat, hogy érdemes-e velünk dolgozni, generáltunk-e elég átkattintást. Ha igen, konkrét ajánlatot fognak tenni. Ha a konkrét ajánlatba bele tudjuk tenni az ingyen kütyüket (amiket aztán kisorsolhatunk köztetek), nyert ügyünk van, game on, ahogy Sherlock mondaná! (Ha nem, akkor udvariasan nemet mondunk.)


 

Ezek a karácsonyi akciók egyébként arra is jók, hogy ötleteket merítsen belőle az ember. Olyan rokonoknak is találsz ajándékot, akiket évente egyszer látsz, tudod, a december 26-ai családi összeröffenésen, és sose tudod mit kéne nekik venni. Okostelefonja viszont mindenkinek van, szóval pl. egy ilyen notifikációs OLED kijelzős karkötőszerűség (oké, okosóra) 26 Euróért jó ötletnek tűnhet. De van itt más is, nem csak a Mi Band meg ez, figyelj:

Aztán ha okostelefonra fájna a te, vagy rokonod foga:

Szóval ki tudja… még a végén magadnak is megveszel valamit!

 

2015.12.10.

+