Jön a Best of AP2015!

Az idei évben is szeretnénk a véleményetek kikérni a fontosabb Androidos dolgokról. December 15, 20 óráig lehet javasolni a listára dolgokat a Google+ csoportunkban, december 16-án pedig indul a szavazás.

Az alábbi kategóriákban várjuk a javaslataitokat:

  • 2015 telefonja – Minden olyan telefonálásra alkalmas, Androidot futtató eszköz, ami 5.5 inch alatti kijelzővel rendelkezik, és 2015-ben jelent meg.
  • 2015 phablete – Minden olyan telefonálásra alkalmas, Androidot futtató eszköz, ami 5.5 inch és 6.9 inch közötti kijelzővel rendelkezik, és 2015-ben jelent meg.
  • 2015 tablete – Minden 6.9 inchnél nagyobb kijelzős Androidot futtató eszköz, és 2015-ben jelent meg.
  • 2015 alkalmazása – Bármelyik Androidos alkalmazás, ami nem játék, és szívesen használtad 2015-ben.
  • 2015 játéka – Bármelyik Androidos játék, amivel szívesen játszottál 2015-ben.
  • 2015 magyar fejlesztésű alkalmazása – Bármelyik magyar fejlesztésű, Androidos alkalmazás, amit szívesen használtál 2015-ben.

Egy dolgot csak egyszer ajánljatok. Aki egyetért egy már meglévő dologgal, az “+1” -el jelezheti. A legtöbb +1-es ajánlatot begyűjtő öt-tíz program rákerül majd a listára, amit a portálon lehet majd megszavazni. A javaslatok alatti hozzászólások erősen moderáltak, hogy egyszerűbb legyen a javaslatokat szavazat opciókra formázni. Értsd, ha javasoltál valamit, de rossz kategóriába tetted, vagy már létezik ott, akkor törölve lesz!

Ha valaki beszélgetni akar, vagy kérdezni, az vagy itt a cikk alatt, vagy az összefoglaló G+ bejegyzés alatt teheti meg.

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , ,

About Rumcájsz

Horváth Zsolt, alias rumcájsz: térképész / apa / jiu-do mester / bringás / hobbifutó / kéktúrázó / instagrammer / "total war" fan. Androidos eszköz-történet: T-Mobile Pulse » Motorola Defy » Motorola Atrix » Google Nexus 4 » Oneplus One ->Motorola Moto x4
View all posts by Rumcájsz →