Apple Music Androidra

És itt van. Az Apple harmadik alkalmazása is megérkezett. Még olyan friss, hogy értékelések nincsenek az oldalon.

Apple Music Android Apps on Google Play

Miért érdekes ez? Minek kell a gonosz Apple alkalmazásairól mindig írnom? Mert értékelem, hogy az Apple észrevette az Android világot. Nem zárja már be magát a saját univerzumába. És az eddigi nem túl pozitív fogadtatás ellenére is folytatja a fejlesztést.

És most képzeljétek el, az Apple irodaházban vannak dedikált Android fejlesztők! És megjelentek Android eszközök is, hiszen azokon tesztelni kell ezeket az alkalmazásokat. Mi ez, ha nem izgalmas fejlemény. És most neki lehet ugrani darabokra szedni az alkalmazást!

Az Apple Music alkalmazás pedig azért is érdekes, mert az eddigi két alkalmazás nem “általános” app volt. Az egyik a váltani készülőknek szólt (nem egy ideális kezdő lépés, de ez más kérdés), a másik pedig egy eszközhöz tartozó alkalmazás volt. Az Apple Music az első, ami nem igényel sem eszköz vásárlást, s a platform elhagyására sem sarkall.

Mivel én már a zenei kalandozásaimat a Spotify-ban vezetem le, nem vagyok ideális jelölt, de keresem azt, aki Google Music All Access és teljes körű Google Music ismeretekkel, s személyes tapasztalatokkal bír, hogy vesse össze a kettőt! Jó lenne egy összehasonlítás. A Google Music is jelen van az AppStore-ban, most már az Apple Music is elérhető nálunk.

Apple Music
Apple Music
Developer: Apple Inc.
Price: Free

Frissítés: Érkeznek már a kommentek. S az első Apple alkalmazás, aminek több 5 csillaga van, mint 1! És a kettő között is kapott már értékelést!

Screen Shot 2015-11-10 at 22.31.24

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
,

About kobak

3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.
View all posts by kobak →