MojAndroid

És ez lehet Android vagy iPhone. Most épp a saját házunktáján kell szétnézni. Amikor az Apple első alkalmazása megjelent, azt gondoltam, hogy erős kezdés, nade majd jobb lesz! És nem. A második alkalmazás esetén a történelem ismétli önmagát.

5 és 1 csillag, de az 5-ösök szinte csak azért születnek, hogy páran kompenzálják a rengeteg 1 csillagot. Vannak jogos kritikák, miért nem fut Nexus eszközökön, stb. Ennek ellenére a kritikák többsége csak azért születik, mert vannak páran (sajnos úgy tűnik elég sokan) közöttünk, akiket gyermekkorában lelki trauma ért, s ezt most az egy csillagos értékelésben látja a lehetőséget, hogy megtorolja azt a kaliforniai cégen.

Ez ostoba viselkedés. Mindamellett a Google Play Store rating rendszerének a tönkretétele. Mert hiszen a vak is látja, hogy a 2 egész valamennyi érték mennyire torz eredmény. Semmi köze az alkalmazáshoz. A Google bevezethetne valami algoritmust az extrém értékelések kiszűrésére…

Viszont úgy tűnik többen töltik le az alkalmazást (hogy bosszúértékeljenek), mint ahányan Beats Pill+ eszközzel rendelkeznek. Így ha más nem, legalább letöltésszámot generálnak az Apple számára.

Mit gondoltok erről az ostoba trendről? Ha az Apple kihozna valóban értékes alkalmazásokat az Android közösség számára (pl. Apple Music, iCloud, iMovie, stb.) azok is ilyen gyászos értékelést kapnának? Képes lesz valaha ez az Android troll réteg felnőni?

Beats
Beats
Developer: Apple
Price: Free

Frissítés: Ha minden igaz, az Apple-t nem lehet 1 csillagokkal eltántorítani, s érkezik az Apple Music (is) Androidra. muzzak.blog.hu screenshotokat is közölt arról, milyen lesz az alkalmazás.

2015.11.02.
 • p3d3str1an

  Szerintem a trollokat nem gyerekkorában érte trauma, hanem az appleuserek általi lenézést próbálják ezzel kompenzálni. Ettől függetlenül szerintem sem ártana valami playstore-comment tisztogatócsapat, mert pl. régen a Play Music app kommentjei voltak tele olyannal, hogy “nehogymá’ fizessek a zenéért, vacakprogram”. Sajnos az emberek hülyék, és az igazán hülyék ezt kinyilvánítani sem haboznak :D

 • András Bíró

  Azért kíváncsi lennék milyen készülékekre engedélyezték ezt. Se a Honor 7, se a Nexus 9, se az Xperia L nem kompatibilis.

 • Vazzup

  Nem lattam meg ezt az alkalmazast, de ha olyan, mint amilyen a fulesek, akkor az egy csillag teljesen indokolt.

 • Gipsz Jakab

  Azért az, hogy a Google referenciakészüléken nem fut, az hadd ne legyen már több, mint 1 csillag.

 • Pingback: Podcast #1,709 trillió, izé billió - Magyar Android Portál()

+