Androidportál podcast, avagy a beszélgetős bejegyzések

Hallgass Androidportált! Sose gondoltátok, hogy ide is eljutunk, ugye? Lassan iskolás korba lép az oldal. A nagykorúságtól még messze van, de reméljük azt is Veletek ünnepeljük majd.

De ne rohanjunk annyira előre! A héten rengeteg esemény volt, s ezek egy részéről beszélgettünk Habencius Istvánnal (Syck). A beszélgetés, a hallgatható Androidportál gondolata nem új. Voltak már próbálkozások Hangouts, s egyéb módokon, de most vettünk egy nagy levegőt, s igaziból megcsináltuk.

Hallgassátok meg, szedjétek szét, kössetek belénk (csak finoman), mondjátok el a véleményeteket!

Amit most hallhattok, az egy második első adás. Múlt héten volt már egy ilyen próbálkozás, de akkor csak beszéltünk a nagy mindenségről. Most a Nexus bejelentést beszéltük át. És kitértünk még az Android világ további izgalmas kérdéseire.

A témák, hírek, amik befolyásolták gondolkodásunkat:

És a lényeg: Hallgassátok! És írjátok meg kommentben, hogy tetszett! Legyen folytatás? Min változtassunk? Milyen téma érdekelne Benneteket?

Podcast infók

 

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , , , , ,

About kobak

3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.
View all posts by kobak →