MojAndroid
(x) hirdetés

A Hushed egy nagyon egyszerű szolgáltatás. És üde színfolt a rengeteg chat alkalmazás tömegében. Míg azok meglévő telefonszámokhoz, vagy e-mail címhez kötöttek, a Hushed telefonszámot ad, s azt használhatjuk. Akár ingyenes alkalmazáson belüli csevegésre, akár hagyományos telefonálásra, SMS küldésre.

Tudom, vannak VoIP szolgáltatók, s a Skype is kínál telefonszámot, de annak az ára kicsit magasabb, mint amit a Hushed kínál.

És az is felmerül néha, hogy kommunikáció, külföldi oldalon való regisztrációhoz, egyébhez (ezt mindenki gondolja végig, hogy számára mi fér bele az egyéb kategóriába) szükség van egy külföldi/eldobható telefonszámra.

Érdekes adalék, hogy az alkalmazásban való regisztrációhoz nincs szükség valós e-mail címre. Nincs visszaellenőrzés, így akár a kínai császár személyes címével is regisztálhattok egy eldobható telefonszámra.

Egyelőre én is ismerkedem a szolgáltatással. Ahogy anno a ChatSIM esetén is, itt is várható majd egy tapasztalatok bejegyzés a későbbiek során. Ami azonban a dolog aktualitását adja, az a Stacksocial mostani akciója, ahol lifetime, vagyis életre szóló amerikai telefonszámot lehet venni épp 10 dollárral drágábban, mint az 1 éves amerikai telefonszám ára.

Screen Shot 2015-09-12 at 10.56.20

Így ha valakit érdekel a móka, akkor 4 napotok van még bevásárolni. Az árban (lifetime telefonszám) benne van az 1100 üzenet, s 500 perc beszélgetés is. Természetesen van lehetőség trial account létrehozására, ha csak tesztelnétek az appot.

Megnyugtató, hogy nem egy friss cégről beszélünk. Az Androidpolice még 2013-ban vette górcső alá az alkalmazást.

Letöltés:


 

(x) hirdetés
2015.09.12.

+