Fossil is belép a “wearable” piacra

A Fossil nem az IT irányból kanyarodik az okosórák, s okos karkötők, gyüjtőnevén a wearable területre. És talán ők azok, akik a legjobban teszik azt. Mert egy hordható kütyü akármennyire űrtechnológia is az, mégis csak egy ékszer.

A Fossilnak pedig az ékszer és órakészítésben van tapasztalata. Az elektronika mi lesz benne/mögötte még nyitott kérdés. A Fossil vezetősége szintén megérezte, hogy a hordozható eszközök piaca felmenőben van.

I think technology and this whole idea of wearables has taken some of the oxygen out of the Swiss business Kosta Kartsotis, CEO

 

2015 október-november tájékán várhatóak az első Fossil okosórák. Amennyire a forrásoknak hihetünk, ezek Android (Wear??) operációs rendszerrel érkeznek majd. Kartsotis hozzátette, hogy ez egy hosszú folyamat, az eszközök folyamatosan fejlődnek majd a jövőben.

Az órák után az okos karkötők, ékszerek piacán szeretné megvetni a lábát a cég. A hosszútávú cél pedig világos. Minden Fossil termékben legyen valami technológia a jövőben.

To a certain extent you could say what we’re doing is moving towards where some day every watch we make will have some type of technology in it. Kartsotis

 

Forrás: Wareable.com

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , , , , , ,

About kobak

3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.
View all posts by kobak →