MojAndroid
(x) hirdetés

Még március közepén jelentette be a Vodafone, hogy eltörli a VoIP korlátozást. Ennek ma van a napja, s ez nem márciusi tréfa.

És most nem április elsejei tréfaképpen bejelentették, hogy a Red előfizetők roamingdíj mentesen telefonálhatnak Európában.

vodared

A tarifacsomagok ára változatlan. Viszont benne van az ingyenes európai roaming. Nem csak beszéd, hanem adat is! Ez nagyon jó hír. Egy rövid szomszédos országbeli kaland súlyos pénzekbe tud fájni, ha az ember nem figyeli, hogy átlépte a határt. Hasonló kellemetlen élmény, amikor a határ közelében egyszercsak küldöldi hálózatot fog a telefon, s épp akkor hív xy.

A teljes sajtóközlemény lent olvasható. Természetesen a céges előfizetők is EU roamingdíj “mentesítődtek”. A céges tarifák itt találhatók:

vodaceg

Reméljük a Vodafone Magyarország lépése az egyik utolsó szög lesz a roamingdíjak koporsójába!

Tovább a sajtóközleményért, részletes információkért.

‘Április 1-től a Vodafone Magyarország átalakítja lakossági és üzleti Red csomagjait, és eltörli az európai roaming díjakat, amely egyedülálló lépés nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi viszonylatban is.’  – jelentette be Diego Massidda, vezérigazgató a szerdai sajtótájékoztatón.

Elmondta, hogy az elmúlt néhány évben a Vodafone több olyan piaci újdonságot is bevezetett, amely rendkívül előnyös az ügyfelek számára. A Vodafone mobil szélessávú lefedettsége – amely jelenleg a lakosság 98,4%-a számára elérhető – még mindig messze a legmagasabb Magyarországon, de Európában és a Vodafone Csoporton belül is kiemelkedő. Máig példa nélkül álló szolgáltatásként, a Vodafone bevezette az Európa Napijegyet, amely nagyon kedvező napidíj ellenében, hazai árakon teszi lehetővé a roaming szolgáltatás igénybevételét. A Vodafone Red csomagjai pedig teljesen átalakították a piacot azzal, hogy – úttörő megoldásként – korlátlan hazai beszélgetést és üzenetküldési lehetőséget kínálnak. Diego Massidda hozzátette, hogy a Vodafone Magyarország az ügyfelek igényeit figyelembe véve folyamatosan fejleszti szolgáltatás- és termékkínálatát, amelynek részeként az elmúlt hetekben az internet-alapú hang- és üzenetküldő szolgáltatások piacát is liberalizálta, a VoIP szolgáltatásokra vonatkozó összes korlátozás feloldásával. Ezen felül bevezette a Red Mozi korlátlan videó-szolgáltatást is, amely páratlan kínálatot nyújt filmekből és TV-sorozatokból. 

Mától a Vodafone Magyarország előfizetői elsőként Európa-szerte ugyanúgy tudják használni új lakossági és üzleti Red EU csomagjaikat hívások kezdeményezéséhez és adatkeretük felhasználásához, mintha otthon lennének, minden plusz költség nélkül. Ezen túlmenően, az új Világjegy szolgáltatás segítségével Európán kívül – a legnépszerűbb amerikai, afrikai és ázsiai országokban – is élvezni tudják a korlátlan hazai hívás- és üzenetküldés lehetőségét, valamint adatkeretük felhasználását, fix napidíj ellenében, pontosan ugyanúgy, mint a már korábban is meglévő Európa Napijegy esetében.

Viszlát Roaming

„A Red EU Roaming szolgáltatással a Red előfizetők az Európai Unió bármely országában tartózkodva ugyanúgy használhatják telefonjukat, mintha otthon lennének, azaz utazásaik során egyáltalán nem kell változtatniuk telefonálási vagy adatfelhasználási szokásaikon” – hangsúlyozta Alexandre Froment-Curtil, a Vodafone Magyarország Lakossági szolgáltatásokért felelős Vezérigazgató-helyettese. 

A Red EU Roaming szolgáltatással a Vodafone változatlanul 9990 Ft-os havidíjtól nyújt korlátlan belföldi beszélgetést és üzenetküldési lehetőséget előfizetői számára, és korlátlan hazatelefonálási lehetőséget az Európai Unióból valamint Izlandról, Liechtensteinből, Norvégiából, Svájcból és Törökországból. 

Világjegy

„A Vodafone kínálatában továbbra is minden előfizetéses lakossági és vállalati ügyfelünk számára elérhető marad a roppant népszerű Európa Napijegy, ennek mintájára pedig április 1-től bevezetésre kerül a Világjegy, amellyel Afrika, Amerika és Ázsia több országából is hazai perc- és SMS-díjjal lehet hazatelefonálni, vagy -üzenni és a hazai adatkerettel lehet internetezni.” – mondta Király István, a Vodafone Magyarország Vállalati szolgáltatásokért felelős Vezérigazgató-helyettese.

A Világjegy használata Afrikában (Dél-afrikai Köztársaság; Egyiptom; Ghána, Katar, Tanzániai Egyesült Köztársaság; Kongói Köztársaság; Lesothoi Királyság; Mozambiki Köztársaság) és Amerikában (Egyesült Államok, Kanada, Mexikó) egyaránt napi 1990 Ft-ba kerül, míg Ázsiában (Ausztrália, Dél-Korea, Fülöp-szigetek, Hongkong, India, Indonézia, Japán, Kambodzsa, Kína, Malajzia, Srí Lanka, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld, Új-Zéland) napi 2990 Ft-ba. 

Megújuló Red csomagok 

A Vodafone április elsejével a változó piaci igényekhez alkalmazkodva megújítja mind lakossági, mind pedig üzleti Red szolgáltatáscsomagjait.

Az új generációs lakossági Red csomagok:

Az újdonság a 2 GB-os adatkerettel megvásárolható Red Medium EU csomag, amely a fogyasztó igényeknek megfelelően a tovább szélesíti a lakossági Red palettát, mondta Alexandre Froment-Curtil, hozzátéve, hogy a Red Extra EU csomagba csomagolt értékek listája tovább bővült a Red Mozival és az összes csomagban díjmentesen elérhető Red EU Roaming opcióval.

Az új generációs üzleti Red csomagok:

Az új üzleti Red szolgáltatáscsomagok új eleme április elsejétől a nemzetközi hívás. A legnagyobb csomagban a nemzetközi hívás is korlátlan, míg a Red EU Standard csomagban havi 50 perc nemzetközi hívás áll az előfizetők rendelkezésére a csomagárába foglalt módon, mondta Király István.

Red Mozi

 A Red Mozit május végéig minden Red csomaggal díjmentesen lehet kipróbálni. Az új Red Extra EU szolgáltatáscsomag magába foglalja a Red Mozi előfizetést is. A többi Red csomag esetében a kipróbálási időszakot követően a Red Mozi szolgáltatás havi 1990 Ft-ba kerül majd, de ezért az árért a Vodafone a korlátlan szórakozás mellett további havi 1GB PluszAdat-ot ad a Red Mozi előfizetőknek. A Red Mozi több ezer órányi filmmel és sorozattal korlátlan tartalmat és minden héten legalább egy, Red Premier filmet is kínál, amelyet a Red Mozisok díjmentesen nézhetnek a premier hetében.

Tarifa váltás

Az új tarifacsomagok bevezetésével a Vodafone a változó fogyasztói igényekre reagál, mondta Alexandre Froment-Curtil, hozzátéve, hogy az újdonságok a Vodafone valamennyi ügyfelének a rendelkezésére állnak, ehhez a régebbi ügyfelek esetében mindössze egy csomagváltásra van szükség. Határozatlan idejű szerződés esetén, minden tarifaváltás díjmentes, ahogy szerződéshosszabbítás esetén is. Határozott idejű szerződésről történő tarifaváltás esetén a „felfelé” váltás igénybevétele díjmentes, az azonos árkategóriában történő váltás esetében a Red EU roaming szolgáltatásra történő módosítás, egyszeri 10.000 Ft, melyet a következő számlában tüntet fel a Vodafone. 

PluszAdat

Április 1-jétől az új tarifacsomagok esetében – beleértve a lakossági Go és Go+ csomagokat is -, bevezetésre kerül az automatikus PluszAdat szolgáltatás, amely a tarifacsomagokban foglalt adatforgalmi keret felhasználását követően további 150MB, teljes értékű, lassítás nélküli adatforgalmat biztosít a felhasználóknak egy egyszeri 500 Ft-os díjért. Amennyiben a Red Extra EU, a Red Medium EU, a Red Basic EU, vagy a Go+ csomag előfizetői rendszeresen több adatot akarnak felhasználni a csomagban foglaltnál, a megoldás, a Megújuló PluszAdat funkció, amellyel rendszeresen további 1 GB adatot lehet felhasználni, havi 1500 Ft-ért.

(x) hirdetés
2015.04.01.

+