Androidportal és a WordPress: és most mi jön?

Amint látjátok, a WordPressre migrálásba agilis szemlélettel csaptunk bele: legyünk túl a nagy falaton, de semmi más sallangon. Vagyis: az oldal és a régi bejegyzések át vannak állítva, működnek az alap dolgok, de ennyi.

Ezzel nincs baj, mert az androidportal.hu 90%-ban erről szólt már eddig is. De biztosan lesznek olyan dolgok, amik hiányoznak a régi oldalról — nekem pl. a fejlécképek, és hasonló apróságok, neked talán a galériák, Tóth Zoltán vőfélynek pedig az, hogy ugyanazzal a felhasználónévvel tudjon belépni ide, mint a “régi” oldalra (ami forum.androidportal.hu néven folytatja tevékenységét). Szóval lesz feladat bőven.

Mivel a mi időnk is véges, a segítségeteket kérjük: segítsetek nekünk

  • összegyűjteni, hogy mi mindent kell még csinálni,
  • (meg hogy mi minden újat csinálhatnánk esetleg),
  • és hogy mit csináljunk először!

Ebből a célból, próbaképpen létrehoztunk egy nyilvános Trello boardot. Ne ijedj meg, nagyon egyszerű használni, két dolgot kérünk tőled:

  • ha ötleted van hogy mit csináljunk, egyszerűen adj hozzá egy kártyát (“Add a card…”) a Javaslatok listához dobd be a javaslatodat itt a kommentekbe és én bedobom Trelloba;
  • ha pedig már ott van a javaslatod, vagy csak szavazni szeretnél hogy mivel foglalkozzunk, kattints bele a Javaslatok listában a megfelelő javaslatba (azt hiszem a Trello “kártyának” hívja ezeket), és katt a “Vote” gombra! Ezzel szavaztál egyet az adott dologra.

Mi pedig időnként ránézünk a listára, és ami a Javaslatok között a legtöbb szavazatot kapja, azt megcsináljuk. (Azért itt hozzáteszem, hogy természetesen élhetünk a vétójogunkkal, tehát ha a legtöbb javaslatot az kapja, hogy a Kobak félmeztelen műtermi fotója legyen mostantól a portál faviconja, nos, legalábbis megfontoljuk hogy tényleg megvalósítjuk-e.)

Ennyi volna a feladat — köszönjük a segítségeteket!

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

About lipilee

Napközben project manager és architect, azon kívül apa, bringás, zenész, és blogger. Fő lelőhelye Hollandia, illetve Instagram és Twitter.
View all posts by lipilee →