MojAndroid
(x) hirdetés

A Wundercar a csendes befutó az Uber hátszelén. Cikkek százai jelentek meg, hogy érkezik az Uber. Taxisok rettegjetek, s hasonlók. Az Uber úgy tűnik valóban érkezik, de még nincs itt.

Ellenben a Wundercar itt van, s működik. Nem tökéletes még. Lehet még fejleszteni, de senki ne aggódjon a rendszer működik. Német precizitás a háttérben, így nem kell aggódni, a fogaskerekek jó irányba tekerednek.

Hogy működik a rendszer?

Elindítod az appot, s belépsz Facebook segedelmével. (aki azért kommentelne, hogy nyeh, utálom a Facebookot, jelzem, hogy tök felesleges. Köszönöm.) Miután a Facebook összebarátkozott háttérben a Wundercar rendszerével, Te már nyomhatsz is a rendelésre.

Életem első rendelésére itt az oldalon is ismert Szöges érkezett:

Kb. 15 percet adjatok a soförnek, hogy megérkezzen. Cserébe a térképen látod, hogy merre kalandozik, amíg hozzád megérkezik. Ha sok a 15 perc, vagy bármi egyéb akadály merül fel, akkor le lehet mondani a fuvart.

Amikor megérkezett a soför, pacsiztok. Beszállsz, mondod a címet, s elvisz oda. Amikor megérkeztetek, a soför nyom egy varázsgombot a saját alkalmazásában, s Nálad felugrik a fizetés az appban.

100 Ft-onként tudsz le is, s fel is igazítani a kalkulált borravalóból(!). Borravaló, mert itt nem fizetsz, “csupán hálás” vagy a fuvarért.

Ezután jön a fontos rész. Egy ötös skálán értékelned kell a sofört. Vigyázz, ő is értékel téged! És itt csatolunk vissza a fuvar rendelés, s lemondás részhez. Ha gyenge értékeléseid vannak, valószínűleg nem fognak elvinni. Ha gyenge értékelése van a soförnek, Te fogod lemondani a fuvart. Így tehát az értékelés nagyon fontos.

A fizetés két módon történhet: PayPal vagy bankkártya. A fizetés nekem meglepő módon nem azonnal történik. Nekem várnom kellett pár napot, mire jött a fizetés bekérő e-mail. Ekkor elrendeztem a dolgot, s azóta már többször is utaztam.

Ha ki akarod próbálni, akkor regisztráció után tappolj a Payment fülre. Ott pedig add meg az A5083 voucher kódot. Ezzel kapsz 2000 3000 Ft-nyi utazást. Aki azt gondolja, hogy ez a mai taxi árak mellett semmire nem elég, akkor jelzem, hogy Wundercar esetén ez egy Budatétény-Moszkva Széll Kálmán tér fuvarra pont elég.

Egyelőre nincs sok soför. De annak is jelentkezhetsz, ha van autód, s kell egy kis zsebpénz. Nekem egyelőre az utas oldal, ami bejött.

(x) hirdetés
2014.09.03.

+