MojAndroid
(x) hirdetés

A Glove nem kisebb dologra vállalkozik, mint hogy 3 nap alatt megmondja melyik szolgáltató a legoptimálisabb a számunkra. Izgalmas dolog. Persze sok kérdéssel. Mennyire tud objektív maradni egy ilyen mérés, mennyire lehet pontos, s még száz dolog merül fel.

Nézzétek meg mit tud az app.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=SYMJDZu3O5A]

Egyszerű, mint a faék. Elindítod, 3 nap múlva szól.

Még nem használtam, a hétvégén telepítettem csak az alkalmazást. Viszont ez a hétvége nem volt túl eseménydús. Így arra a döntésre jutottam, hogy hétfőn reggel veszem csak használatba azt. Arra gondoltam, játszunk egyet! Telepítsétek Ti is az appot!

3 nap múlva pedig közzéteszünk egy formot, ahova arra kérünk, hogy az általatok kapott szolgáltatói sorrendet küldjétek be. Ez nem egy objektív teszt, nem az érdekel engem elsősorban, hogy melyik Magyarország legjobb szolgáltatója. Erre nem hiszem, hogy választ kaphatunk. Arra azonban annál inkább, hogy kinek felel meg lefedettség szempontjából a jelenlegi szolgáltatója. Itt is tudjuk, hogy anyagiak, engedmények, stb. is közrejátszanak.

Meglátjuk. Mindenesetre én holnap munkába menet indítom az appot. Tegyetek Ti is így!

A gondolatot most kaszáltam el, amikor kipróbáltam, s a magyar Store-ból (még) nem érhető el az alkalmazás. Illetve itthon nem is működik még.

2014-02-23_19.35.23.png

Pedig az ötlet jó volt… Visszatérünk erre még! :)

2014.02.23.

+