MojAndroid
(x) hirdetés

Modern életünk egyik legnagyobb küldetése a tökéletes Twitter kliens megtalálása. Számomra a gyári kliens közel áll ahhoz, hogy kitartsak mellette. Két nagy baja van. Az egyik, hogy az Instagrammal összerúgták a port, így az onnan linkelt képek nem jelennek meg a stream-ben. A másik bajom a tablet támogatás hiánya. Tudom, létezik tablet verzió, de az Samsung only. És bár a Nexus 10 is Samsung gyárban készült, nem vonatkozik rá a Twitter kliens. Tudom, beszerezhető, de egyelőre szeretnék frissítések és biztonsági szempontok miatt a Play Store-nál maradni.

A frissen érkező Carbon nem támogat tabletet, a Carbon érkezésére reagáló Falcon Pro pedig engem nem szeret. Hiába készítettem neki Twitter appot, valami mindig hiányzott neki, vagy nem találta helyesnek.

A Twidere esett át egy kisebb frissítésen nem is olyan régen. Emiatt úgy döntöttem, teszek vele egy próbát. Az app szép. A beállító képernyő, testreszabhatóság ötös! Miután mindent beállítottam, használatba vettem az alkalmazást. Sajnos itt bukott meg a történet.

Bár minden adott, s nagyon jól is működhetne, de sajnos akad, darabos, lagol, lassú. Nexus 10-en próbáltam, hiszen a fent említett okok miatt arra keresek olyan klienst, ami jól működik tableten. Az app nevében ott a beta, így még egy picit fent hagyom. Ha a működésen csiszolnak, akkor egy remek Twitter kliens lehet belőle. Így most 3, de simán lehet belőle 5.

Képernyőképek a teszt alatt. Twitteren @kobak néven találtok.

(x) hirdetés
2014.01.11.

+