MojAndroid
(x) hirdetés

2013. november 13-án és 14-én, Budapesten rendezik meg az App!mobile 2013 konferenciát, a legnagyobb hazai mobiltermék-fejlesztői fórumra idén 750 vendéget várnak a szervezők. Most először lesz kétnapos a rendezvény, az első klasszikus konferencianapot egy szűkebb, fókuszáltabb, mély szakmai tartalmakat adó workshop-nap követi majd.
Az App!mobile 2013 programjának gerincét továbbra is a fejlesztői, az üzleti és a UX-szekciók adják, ahol a legfrissebb trendek kerülnek bemutatásra, az idei év kiegészítő témaköre pedig az e-kereskedelem lesz. Előadást tart majd a Prezi, a Mito, a Karma Platform, a Nemesys Games, az NNG, a Ustream és a Google képviselője is, a konferencia kiemelt előadója pedig Tom Loosemore, a brit digitális kormányzati szolgáltatásokért felelős vezető lesz.

A konferenciáról természetesen napjaink egyik legfontosabb operációs rendszere, az Android sem hiányozhat. A fejlesztésre és a felülettervezésre fogékonyak egyaránt találhatnak fogukra való előadásokat, az igazi ínyencséget viszont a rendezvény második napján tartott workshop jelenti majd, ahol Ekler Péter vezeti be az érdeklődő fejlesztőket az Android újdonságába.

A workshop keretein belül ismertetésre kerülnek az Android 4.3 újdonságai, a következő verzió várható fejlesztései, valamint az Android Studio képességei. Példákon keresztül ismerhetitek meg többek között a megújult helymeghatározási képességeket és a szenzorok használatát, szó lesz az új felhasználói felület elemekről és animációkról, valamint a hálózati kommunikációt érintő újdonságokról. A workshop kitér a megújult SupportLibrary-re is, melynek segítségével még hatékonyabban támogathatók a korábbi Android készülékek. Végül gyakorlati példán keresztül mutatkoznak be az alkalmazások hatékonyság-vizsgálatára használható eszközök.

Az App!mobile 2013 programjáról a konferencia weboldalán lehet részletesebben olvasni, ugyanitt tudtok regisztrálni is.


App!mobile 2013

Időpont: 2013. november 13-14.

Helyszín: MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz utca 18. (Google Maps | Foursquare)

Belépő árazás, regisztráció itt. Regisztrálni november 8-áig lehet.


Az App!2013-on blogunkhoz közel álló személyek Firefox OS témában is adnak elő, úgyhogy már csak azért is gyertek! [a szerk.]

(x) hirdetés
2013.11.07.

+