Kikérdező: Milyen billentyűzetet használsz?

Az eheti kérdést egy a Google + közösségünkben felmerült beszélgetés alapján találtam ki. Sokféle programot vizsgáltunk már, most nézzük meg az egyik legalapvetőbb programot, amit biztosan mindenki használ.

A szövegbevitel az egyik legalapvetőbb probléma a mobilhasználatban. Mobiltelefonon a T9-es billentyűzetekkel kezdődött minden. Aztán sikerült a qwerty billentyűzeteket elég elviselhető méretben lekicsinyíteni, és sokáig az ilyen billentyűzetes telefonok voltak az uralkodóak a felső kategóriában. Később az érintőképernyők érzékenységének javulásával a billentyűzet a képernyőre költözött, és elkezdődött a virtuális billentyűzetek versenye, ami még ma is tart (bár a hangfelismerés még okozhat itt is alapos változást). Ezen a héten azt szeretném felmérni, és az eredményét a közösség rendelkezésére bocsátani, hogy milyen billentyűzet programot használsz a telefonodon, vagy tableteden. A hozzászólásodban leírhatod az esetleges előnyöket és hátrányokat is, hogy segítsük azokat, akik érdeklődnek a téma iránt.

A cikk alatt a hozzászólás lehetőségét vasárnap éjfélkor fogom lezárni.

Kikérdező sorozatommal az Android felhasználók használati szokásait próbálom felmérni hétről hétre, hogy a kevésbé jártasak, vagy újonnan érkezők a mi tapasztalatainkból tudjanak segítséget szerezni, ha elakadtak valahol, vagy bizonytalanok egy témával kapcsolatban.

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , , , , , ,

About Rumcájsz

Horváth Zsolt, alias rumcájsz: térképész / apa / jiu-do mester / bringás / hobbifutó / kéktúrázó / instagrammer / "total war" fan. Androidos eszköz-történet: T-Mobile Pulse » Motorola Defy » Motorola Atrix » Google Nexus 4 » Oneplus One ->Motorola Moto x4
View all posts by Rumcájsz →