Kikérdező: Milyen védelmet használsz?

Kérdezgető sorozatomban a segítségetekkel végignéztük már a legjobb és legrosszabb fizetős alkalmazásokat, megnéztük a kedvence alkalmazásainkat és legutóbb a kedvenc Google alkalmazásokat is sorra vettük.

Ha már ilyen sok alkalmazást telepítettünk, nézzük meg, hogy ki hogyan vélekedik a készülékének a belső védelméről. Volt már szó arról, hogy az Androidos eszközök kedvelt céltáblái a mobiltámadásoknak, amiről nagyon sokszor a felhasználó tehet. Abban a cikkben megpróbáltam végigvenni, hogy milyen veszélyforrások leselkednek az ártatlan telefonhasználóra, ha nem figyel eléggé arra, amit csinál. Most eljött az idő, hogy számot adjatok erről. :)
Írjátok le, hogy ti milyen biztonsági lépéseket tesztek, hogy az adatatok ne váljanak adathalászok martalékává? Használtok valamilyen vírusfigyelőt, vagy inkább az internet használatot mellőzitek? Jöhetnek a tuti tippek, és alkalmazás ajánlatok, ha vannak! De ha negatív tapasztalat van, azt is megírhatjátok, hogy más is tanulhasson belőle.

Ehhez a cikkhez szombat éjfélig lehet majd hozzászólni, utána lezárom és megpróbálok összesíteni.

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , , , , , ,

About Rumcájsz

Horváth Zsolt, alias rumcájsz: térképész / apa / jiu-do mester / bringás / hobbifutó / kéktúrázó / instagrammer / "total war" fan. Androidos eszköz-történet: T-Mobile Pulse » Motorola Defy » Motorola Atrix » Google Nexus 4 » Oneplus One ->Motorola Moto x4
View all posts by Rumcájsz →