Kikérdező: Kedvenc Google alkalmazás

A legutóbbi Kikérdező során már szóba került, hogy androidos telefonunkat Google alkalmazások nélkül lehet használni ugyan, csak minek. Bár sokan tartják a távolságot a cégtől, a Google adatkezelési politikája miatt, de ha androidos telefont vettek, talán ők is használnak valamilyen Google által fejlesztett programot. Ha mást nem is a Google Playt biztosan. :)

A mostani felmérésem tehát ezekre a programokra irányulna. Ki milyen Google alkalmazást használ, pontosabban melyek azok, amit szívesen használ közülük. Hogy kicsit könnyebb legyen a dolgom az összesítésnél, azt szeretném kérni, hogy próbáljátok az 5 legfontosabb alkalmazást kiválasztani. Akinek van kedve, az írhat indoklást is mellé, mert aki később olvassa ezt a cikket, biztosan szívesen veszi, ha indoklást is olvashat egy-egy ajánlat mellett. Azoknak, akik nem tudják, hogy milyen programokról is van szó pontosan, javaslom, hogy olvassák el egy korábbi cikkem, amiben megpróbáltam összeszedni a Google alkalmazásait.

Vasárnap estig lehet a listát leadni.

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , , , , , ,

About Rumcájsz

Horváth Zsolt, alias rumcájsz: térképész / apa / jiu-do mester / bringás / hobbifutó / kéktúrázó / instagrammer / "total war" fan. Androidos eszköz-történet: T-Mobile Pulse » Motorola Defy » Motorola Atrix » Google Nexus 4 » Oneplus One ->Motorola Moto x4
View all posts by Rumcájsz →