MojAndroid
(x) hirdetés

Eredetileg a Google Booksról akartam a cikket írni, de közben olvastam egy két másik érdekes hírt is, szóval egyben megkapjátok mindet.

Google Play Books
Éjfél óta a Google Play végre nem csak az alkalmazásokra korlátozódik, hanem most már elérhetőek lettek a könyvek is. Velünk együtt örülhetnek a dán, cseh, finn, görög, holland, lengyel román és svéd barátaink is, mert ők is velünk együtt kerültek be a kiválasztottak közé, akik most már olvashatnak és vásárolhatnak könyveket a Google Playen. Egyelőre leginkább angol nyelvű könyvek érhetőek el, a magyar nyelvű kiadványok leginkább antik könyvekre korlátozódnak (pl. A’ Magyarorszagi Palatinusnak, Grof Eszterhazi Miklosnak, Lonyai Sigmond-hoz, ès némelly Vármegyék-hez irt egy-nehány Leveleinek igaz Pariája), de elég kevés kötet közül válogathatunk.
A vásárlás mellett lehetőségünk van már meglévő könyveinket is feltölteni a Books oldalára, ekkor szintén olvashatóvá válik minden platformon, és így tudjuk az eszközök közötti folyamatos olvashatóságot a legegyszerűbben elérni. Például a könyvet elkezdjük otthon olvasni egy tableten, útközben a telefonunkon folytatjuk, a munkahelyünkön pedig belepislantunk néha a böngészőben,
Az áruházban megvásárolt könyveket olvashatjuk a böngészőben, vagy az eszközünkön (ha jól tudom iOS-en is) a Google alkalmazásával.

Google Play Music
Ausztrál és új-zélandi barátaink is örülhetnek, mert nekik az éjjel a Play Musichoz való teljes hozzáférést hozta el az álommanó. Bárcsak hozzánk is ideérne már!

Android 4.3
Az XDA fórumán váratlanul megjelent egy Nexus 4-re telepíthető, Android 4.3-as TWRP mentés. Aki türelmetlen és bátor, az errefelé olvasgasson.
Lehet, hogy a jövőheti bemutató is ehhez kapcsolódik?
Szerk: Új rootolás kell hozzá: [link]
Szerk2: Észrevett újdonságok: Emoji a billenytűzeten, autocomplete a tárcsázóban, Frissített Roboto font, új widgetek, új kernel (új touch driver), fejlesztett kamera app, bluetoothon keresztüli zenelejátszás nem akadozik wifi használatakor.

n443ss.png

2013.07.18.

+