MojAndroid
(x) hirdetés

Mobil Kisokos – hasznos funkciók egy helyen

Megjelent Android-ra a Mobil Kisokos nevű alkalmazás, amely jó néhány hasznos funkciót tartalmaz, amik megkönnyíthetik a mindennapjainkat. Ilyenek például a közelben lévő cégek, állami intézmények, bevásárlóközpontok, benzinkutak és akciók keresése.

Az applikációban alapvetően 9 menüpont található, a körülöttem térkép, a körülöttem lista, a cégkereső, akció kereső, termék kereső, közhasznú, a kiemelt partnerek, kategóriák, és a kapcsolat. Ezeknek a nevei szinte magukért beszélnek, kivéve a közhasznút, hiszen ide nagyon sok minden fér bele, és a fejlesztő(k) bele is tették, amit érdemes, mégpedig a benzinkútkeresőt, álláshirdetéseket, horoszkópokat, posták helyeit, Wifi keresőt, Valuta árfolyamokat, Okmányirodákat, és egy Youtube letöltő is helyet kapott itt.

A sok hasznos funkciónak köszönhetően az alkalmazás egyszerűbbé teheti a mindennapjainkat, ha szeretnénk a közelben lévő cégekről információt kapni, esetleges akcióikról és termékeikről, abban is segítséget nyújt a Mobil Kisokos. Minden cégnek külön adatlapja van, amit személyre szabhatnak, hogy még teljesebb képet adhassanak vállalkozásukról.

Illetve, ha út közben jövünk rá, hogy alig van üzemanyag az autóban, akkor meg tudjuk keresni a legközelebbi kutat, az aktuális üzemanyag árakat is figyelembe véve, vagy ha szeretnénk feladni néhány levelet, ahhoz is megtaláljuk a legközelebbi postát, és azt is láthatjuk nyitva van-e éppen.

Az alkalmazás folyamatosan bővül, próbálunk egyre nagyobb adatbázissal rendelkezni, ami néminemű időt vesz igénybe, de igyekszünk, és reméljük, hogy minél hamarabb le tudjuk fedni egész Magyarország térképét a cégekkel és egy mindennapi használati tárggyá tenni az alkalmazást.

Az alkalmazás kinézetben nem hoz túl sokat, viszont éppen ennek köszönhetően átlátható.

(x) hirdetés
2013.02.22.

+