MojAndroid
(x) hirdetés

A népszerű játék folytatódik!

A Marke… vagyis Play Store-ban bő egy hete elérhető a Flow folytatása, a Flow: Bridges.
Na de mi is ez a játék valójában?

Az alap játék lényege a következő: adott egy tábla (kezdőknek 5×5-ös. 6×6-os …, hardcore flow gamer-eknek akár 14×14-es), rajta néhány színes pont. A feladat csupán annyi, hogy az azonos színű pontokat össze kell kötni. De hogy mi ebben a feladat? Az, hogy a vonalak nem keresztezhetik egymást, valamint a táblán belül is kell maradni, továbbá az összes mezőt “ki kell színezni” a vonalakkal.

A folytatásban (mint a játék neve is mutatja) bizonyos mezőkre kapunk 1-2-3 hidat is, melynél a vonalak már keresztezhetik egymást – sőt, keresztezniük is kell egymást. Az alap játéknál nem sokkal bonyorultabb, viszont azok a fránya hidak miatt a korábban kitapasztalt stratégia borulhat.

És ha már a hidak sem fognak ki rajtad: tessék minden pályát javítás és félbehagyott vonalak nélkül megcsinálni! Ha ez sikerül, akkor a pályaválasztóban a pipa helyett csillagot fogsz találni. Ha pedig a pack összes pályályát megcsináltad “csillagosra”, akkor tényleg fanatikus vagy :)

A játék tipikus példája annak, hogy egy egyszerű grafikával is lehet jó játékot készíteni. De ha már grafika… miért kellett a Windows Phone-ra hajazó grafikát készíteni??? Főleg, mikor ott van nekünk a Holo Design?
Na de mindegy, a felesleges időt eltölteni (valamint a nem felesleges időt el….tölteni mással) több mint megfelelő.

Ha pedig elfogytak az ingyenes pályák, lehetőség van továbbiakat vásárolni az app-on belül, csomagonként 0,99$-ért.

Kellemes időtöltést!

(x) hirdetés
2013.02.19.

+