MojAndroid

Ha már mindenki felhő tárhely szolgáltatásokat szór ki Androidra, akkor az egyik legnagyobb “felhő szolgáltató”, az Amazon is kiadta Android alkalmazását. Az Amazon számára az Android platform mindig is fontos volt. Ismert, hogy saját alkalmazásboltjuk, zeneáruházuk is van. És érdekes módon sok más Cloud (felhő) tárhely szolgáltató is az ő tárhelyüket veszi igénybe a szolgáltatáshoz.

Amazon Cloud Drive

Az Amazon alkalmazása jelenleg egyszerű, mint a faék. Adnak egy appot, amit szinte be sem lehet állítani, viszont cserébe az ingyen kapott 5GB tárhelyre archíválja a fényképeinket. Ez nem sok, de ha valaki rátekint az alkalmazás statitsztikáira, rögtön látni fogja, hogy igény volt rá. Egy napja sincs még a Store-ban, s már 1000-5000 közötti skatulyába sorolja a Google. És ez “csak” a Play Store statisztikája, valószínűsítem, hogy a növekvő Kindle Fire/HD eladásokkal az Amazon Store eladások még ezt is jóval felülmúlják.

Tőlem egyelőre kap egy erős közepest. Maradok a Dropboxnál. Meglátjuk mivel bővül majd még a tudása. Lehetőség van benne. A további versenyzőket anno ebben a bejegyzésben szedtem össze.

Share to TwitterShare to Google PlusShare to LinkedInShare to EmailShare to Print
2012. 11. 02.
 • Zsaru65

  Kobak!
  A linkre kattintva/GP/ azt írja, hogy ez már nem elérhető. Akkor most van Amazon felhő, vagy nincs.
  üdv. Zsaru

  • kobak

   Kattints újra, nekem működik.

 • ferke

  Ha már Cloud szolgáltatások: van egy hasznos util a PLAY-en: Foldersync. Az összes jelentős cloud szolgáltatót ismeri, hozzáadhatod az accountjaidat, beállíthatsz szinkronizálást helyi és távoli folderek között, akár időzítve is, jó cucc nagyon, érdemes megvenni. További infók: http://www.tacit.dk/foldersync/help

+