MojAndroid
(x) hirdetés

Egy kis történelemmel kezdem. Amikor felmerült bennem még első androidos telefonom megvásárlása után, hogy szükség lenne egy magyar Android oldalra, akkor tudtam, hogy ez egyedül lehetetlen. Leültünk lipilee-vel, s gondolkodtunk. Rájöttünk, hogy szép gondolataink vannak, de nincs időnk összerakni az oldalt. Ekkor egyértelmű volt, hogy lapaj az, aki ebben otthon van, s örömmel összerakja, szereli, s igazgatja az Androidportal motorját azóta is.

Amikor indítottuk az oldalt, nem véletlenül adtuk neki a blogolj androidról vagy beszélgess a fórumban! szolgent/alcímet. Igen, blogolj Androidról! A Te véleményedre vagyunk kiváncsiak, a Ti írásaitokat olvasnánk. Nem vendégbloggerként, vagy Android felhasználó13 robot mögé bujtatva learatva a sikereiteket, hanem arra buzdítunk, hogy indítsatok saját blogot. Ha pedig látjuk, hogy érkeznek a remek írások, akkor azokat pakoljuk ki a címlapra.

És akkor kanyarodjunk vissza a Magyar Androidportál történelem egy újabb korszakához. Amikor egy kedves bloggerünk azt mondta, hogy Ő többet szeretne tenni az oldalért. Azóta a csapat tagja, s saját rovata van (csak jelenleg kevés olyan androidos hölgy röhangászik a világban, aki még nem jelent meg az oldal hasábjain). Igen, kitaláltátok, ripthestage blogjáról, illetve róla van szó. Sokáig readya néven írt, ha valaki lemaradt volna a névváltozásról.

Ha pedig csak fényképeztek, akkor érdemes #napikep taggel ellátva küldeni azokat az instagramra, mert a Spottr csapata szemezget közülük, a Látszótér csapata pedig hetente egy képet elemez.

És a nagy történetírás közepette el is felejtettem, hogy a sok komment indított arra, hogy ezt a bejegyzést megírjam. Rengetegszer olvasom főleg telefonteszteknél, hogy túl szubjektív, hogy én nem így látom, stb. Ezeknek nagyon örülök, de olyan jó lenne a Ti véleményeteket is viszontlátni. Anno a kezdetekkor rengeteg telefonteszt érkezett. Erre tartjuk fent a telefonok rovatot. Ezek szubjektív tesztek. Ha én írom, az én álláspontom, objektív akkor lesz, ha a Te álláspontodat is olvashatjuk. Írd le, Te miért azt a telefont használod, ami a kezedben van. Mit szeretsz benne, mi az amiért ajánlanád, esetleg egyáltalán nem ajánlanád azt senkinek.

Tetszett egy alkalmazás, esetleg feltettél valamit, amitől megkímélnél mindenkit, írd le az alkalmazástesztek között!

Örülünk mindenkinek, írjatok, hallassátok a hangotok! Ez egy közösségi oldal, ami Tőletek válik még jobbá! Köszönkük, hogy velünk vagytok, amikor lassan a harmadik születésnapunkra készülünk.

2012.08.09.

+