MojAndroid
(x) hirdetés

Ma Ágit ismerhetitek meg, aki szintén az önként jelentkezők táborát gyarapítja és ezért nagyon hálásak vagyunk neki. :)

Ági vagyok, androidos szemszögből egy lelkes, ám komolyabban hozzá nem értő, mezei felhasználó vagyok. Éveim száma azonos egy nap órákban mért hosszával, azonban még nem jelenthetem ki, hogy rendelkeznék hivatással. Nekiestem a vadgazda mérnök szaknak, másfél évig voltam a Szent István Egyetem polgára, míg végül gyümölcs nélkül ért véget a kapcsolatunk. Tanulmányaimat gyógyszertári asszisztensként folytattam és innen már kemény fedeles kék okmánnyal távoztam. Jelenleg reménybeli szabadbölcsész hallgató vagyok, a nyár derekán kiderül miként sikerült a felvételim.
A tanulmányokkal folytatott küzdelmek közben különféle érdekes munkahelyeken funkcionáltam munkaerőként, azonban jelenleg épp álláskereséssel foglalkozom.


readya: Milyen készüléket használsz és milyet szeretnél használni?
Ági:
Samsung Galaxy Mini: 2.2.1 Androiddal, az én kis telefonom. Nem cserélném le és félek is tőle, hogy meghaladja a kor.

readya: Mikor és hogyan ismerkedtél meg az Androiddal?
Ági:
Bár hallottam már egy párszor az Android nevet, de csak akkor tudtam meg mit is fed, amikor a volt kedvesem Samsung Omnia2 Windows Mobile-os telefonját Galaxy S II-re cserélte: szóval az Android egy operációs rendszer!

readya: Van valami kedves történeted Androiddal kapcsolatban?
Ági:
Az azonnali szerelem, ami köztem és közte szövődött. ^^ Teljesen elutasító voltam az okostelefonokkal szemben. “No touch, no slide, I want a phone.” Aztán Apukám hazahozta ezt a kis droidot és teljesen elkapott a gépszíj.

readya: Mik a kedvenc Android alkalmazásaid és mi az amit nem találsz a Marketen, de örülnél neki?
Ági:
Elképesztően szeretek kommunikálni, ha valami érdekeset meglátok, olvasok vagy rendkívüli történik velem, esetleg csak úgy eszembe jut akármi, azt azonnal meg akarom osztani a barátaimmal, így nem meglepő módon, a közösségi portálok Androidos alkalmazásai első helyen vannak, valamint a frissen megismert Viber. Aztán természetesen a praktikus dolgok, mint pdf olvasó, menetrendek, térkép, no meg a játékok: air control lite, bubble breaker, fruit ninja, angry birds.
Amit nem találtam a piacon: Crayon physics és örülnék neki. ☺

readya: Munkád/hétköznapjaid során ki tudod használni az Android nyújtotta előnyöket?
Ági:
A napom majdnem minden percében használom a droidom, amióta megvan és még így is az általa nyújtott lehetőségek csekély hányadát aknázom csak ki.

readya: Mit kérdeznél egy Android blog írójától?
Ági:
Fúrja az oldalam vajon te milyen készülék gazdája vagy?
readya: Jelenleg egy Samsung Galaxy S II az első számú telefonom, amin CyanogenMod 9 fut. Illetve egy teljesen gyári, 2.2-es Androiddal rendelkező HTC Desire porosodik a szekrényben, a tartalék szerepét betöltve.

Hölgyeim, kalandra fel! Ha van kedvetek válaszolni pár kérdésre és nem bánjátok, ha megjelenik az oldalon, írjatok a blog címére (holgyek (@) androidportal.hu), kommentben vagy akár a Facebook oldalunkon. Csak két feltételünk van: Android készüléket használjatok és válaszoljatok a kérdésekre. :)

2012.05.02.

+