MojAndroid
(x) hirdetés

Üdvözlök mindenkit!  

Gondoltatok már rá, milyen lenne számítógépeteket egy egyszerű távirányítóval vezérelni? Kényelmesen, akár fekve is kezelhetnénk szinte minden funkciót. Kis zöld robotod és a Cogwheel Games legújabb appja segítségével meg is teheted!

Az Amote egy PC távirányító, melynek kliens programját Androidra, szerverét pedig számítógépünkre kell letölteni. A teljes verzió kevesebb, mint 500Ft-ért beszerezhető és lényegében szinte minden területre használható, ellentétben a hasonló, speciális vezérlőkkel.

Hogyan kezdjem?

  1. Először is a Google Playről telepítsd az alkalmazást a [url]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cogwheel.amote[/url] címről. 
  2. Ezek után töltsd le a számítógépedre az Amote szerverét a http://cogwheelgames.com/amote oldalról (ingyenes)
  3. A letöltött zip fájlt csomagolt ki, majd indítsd az exe fájlt. (Ajánlott rendszergazda jogokkal elindítani, valamint feloldani a tűzfalat)
  4. Add meg a kapcsolat portját ( Az alapértelmezett 1337 is megfelel ) és a kapcsolat jelszavát,majd indítsd el a szervert
  5. Csatlakozz a gép által használt hálózatra telefonoddal (pl. Wifin lépj fel a netedre)
  6. Add meg a gép IP címét (A szerver ki is írja) és az előzőleg szerveren beállított jelszót

Már csatlakoztatva is vagy!

Funkciói:

Az Amote teljes verziója az alábbi funkciókkal rendelkezik (eddig)

Egérkezelés

mouse

Ezzel a funkcióval telefonunk képernyője touchpadhoz hasonló kezelőfelületté alakul. Ideális minden olyan tevékenységre, amely egeret igényel. Egy gomb lenyomásával válthatunk billentyűzetre is.

Billentyűzet kezelés

billzet

Ezzel a funkcióval egy képernyőbillentyűzetet hozhatunk elő, amely hasonló az alap beviteli eszközhöz, annál azonban nagyobb, így kényelmesebb és gyorsabb szövegbevitelt tesz lehetővé.

Prezentáció vezérlő

Ez az üzemmód ideális üzleti, iskolai vagy magánjellegű bemutatók kezeléséhez. Egyszerűen és gyorsan válthatunk diát, valamint kezelhetjük az időzítőt, így mindig tudjuk mennyi ideje is tartjuk az előadást.

Médialejátszó és Youtube vezérlő

mediaplayer

Ezzel a funkcióval akár az ágyból is filmezhetünk. A képernyőn megjelenő gombok ismerősek lehetnek bármely médialejátszó programból, és pontosan ugyanerre alkalmasak. Szabályozhatjuk a hangerőt, válthatunk a médiák közt, szüneteltethetünk, vagy leállíthatunk filmeket, zenéket. És ez még nem minden. Képes Youtubet is kezelni.

Rendszerfunkciók

system

Ezzel a funkcióval kikapcsolhatjuk, újraindíthatjuk, készenlétbe tehetjük gépünket, vagy kijelentkezhetünk a felhasználói fiókból. Ideális, ha pl elfelejtettük kikapcsolni gépünket. Természetesen ilyenkor minden futó program, így a szerver is bezáródik, szóval ha továbbra is használni szeretnénk, újra el kell indítani és csatlakozni hozzá.

Játékvezérlő

A napokban kerül majd a teljes verzióba a játék vezérlő felület, (NES controller verzió) amely ideális játékok kezelésére is. A Nintendo controllere ihlette elrendezés ismerős lehet azoknak, akik már korábban használták a konzolt, de az elrendezés az “újoncoknak” sem fog problémát okozni.

A lite verzió a billentyűzet és rendszer funkciókat tartalmazza.
A teljes verzió természetesen reklám mentes.

Linkek:

Ebbe a kis szekcióba kigyűjtöttem a lényegesebb linkeket:

Az Amote teljes verziója: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cogwheel.amote

A lite verzió (bill.-rendszerfunkciók): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cogwheel.amotelite

Szerver letöltés, hivatalos oldal: http://cogwheelgames.com/amote

A csapat oldala, egyéb játékok: http://cogwheelgames.com

Végszó:

Szép hosszú leírás kerekedett,de remélem ez senkinek nem szegte kedvét és sikerült megismernie az alkalmazást. A felmerülő kérdésekkel, ötletekkel, javaslatokkal kapcsolatban várjuk észrevételeiteket a cogwheelgames[kukac]gmail[pont]com email címre, vagy a http://cogwheelgames.com/contact oldalra. A csapatot megtalálja a facebookon a http://www.facebook.com/cogwheelgames cím alatt, illetve követhet minket google+on is a http://gplus.to/cogwheelgames linken.

Üdvözlettel: Cogwheel Games

 

2012.04.23.

+