20 éves a PC World!

Jubileumi lapszámmal, abban sok érdekességgel és extra ajándékokkal ünnepli 20 éves évfordulóját a PC World.

1992-ben indult útjára hazánk meghatározó informatikai havilapja, ami azóta is fontos szerepet vállal abban, hogy érthetően és szórakoztató módon mutassa be az új technológiákat, készülékeket. A tavalyi és az idei év fordulópont volt a magazin életében, hiszen az eddigi legnagyobb dizájnváltásra, illetve tartalomfrissítésre került sor.
A márciusi lapszám több érdekességgel és ajándékkal szolgál: átnézzük, hogy mi történt az elmúlt 20 évben az IT területén, megnézzük, hogy miknél és kiknél idősebb a PC World, megszólaltatjuk az összes, eddigi főszerkesztőt. A két teljes verziós szoftver mellett olvasóink egy 12 ezer forintos Google AdWords kuponnal is gazdagabbak lehetnek, így vétek lenne kihagyni a PC World legfrissebb számát.

További infó: pcworld.hu. Hogy kerül ide a PC World? Emlékeztek még az Android Superguide különszámra? A PC World reméljük a jövőben is segít az Android népszerűsítésében.

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , , , , ,

About kobak

3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.
View all posts by kobak →