MojAndroid
(x) hirdetés

Nemrég megemlékeztem, hogy van MZ604-hez, vagyis a Wifi modellhez ICS rom. Pár napja viszont napvilágot látott egy 601 verzió, ami már kezeli a 3G-t, igaz, hogy még Alpha állapotban.

Ezt látva írtam a legjobb Xoom fejlesztőcsapatnak twitteren, hogy van már 601 Alpha build, tervezik-e esetleg ők is kiadni az általuk fejlesztett ROM-ot az európai 3G verziókra.

Hihetetlen volt, hogy erre hogy megindult a 601-es tulajok kicsiny csapata, s az általam erre a célra létrehozott XDA thread már az 5 oldalnyi lelkes “én is tesztelném” hozzászólásnál tart.

Időközben kiadtak 4 verziót már az európai Xoom-okra, s reménykedve várjuk a működő 3G-s változatot.

Amiért ezt itt megírtam, az a szépsége a történetnek, amivel újra és újra találkozom, amikor Androidról van szó. Emberek segítenek egymásnak. Önzetlenül, boldogan. És amikor megy a sárdobálás a Te iPhone-os vagy, Te meg Androidos, meg hasonlók, akkor mindig elszomorodom. Elvitathatatlan sok dologban az iOS előnye az Androiddal szemben, lehet erről hosszan, nagyon hosszan vitatkozni, versenyezni, összehasonlítgatni. Azonban a közösség, amit az Android a szabad szoftver világából magával hozott, minden kétséget kizáróan az Android előnye, s sajátja. Én ezért szeretem.

(x) hirdetés
2012.01.15.

+