MojAndroid
(x) hirdetés

top.png

Alapvetően leszoktam arról, hogy alkalmazásokról többször írjak, de az elmúlt napokban olyan frissítés esőnek lehettünk tanúi, hogy muszáj volt billentyűzetet ragadnom, hiszen kedvenceimről van szó.

  • A hírhétfőben már említettük, hogy frissült az Angry Birds alapjáték, amely a második születésnapját ünnepli és ez számunkra 15 vadonatúj pályát illetve frissített design jelent (ha engem kérdeztek, a Rio alapjait kapta meg, amúgy nagyon helyesen).
  • Frissült a Cut The Rope is, a Buzz Box szekcióval, amelyben ezúttal méhecskék mozgatják a szálakat. Ezen kívül némi design ráncfelvarrást tapasztalhatunk. (tipp: azt tudtátok, hogy a cukorkára tapicskolva változtatni lehet fánkra stb.?)
  • Akiknek megvan a játék (tudjátok, volt a Market akcióban is, de ha lemaradtál, a teljes árát is megéri bőven), azok észrevehették, hogy az íráshoz tartozó képernyőkép a Jelly Defenseből van, amely azon kívül, hogy Ice Cream Sandwich kompatibilis lett, kapott 3 új pályát is.
  • Végül egy kakukktojás, hiszen a Grave Defense HD már jó 10 napja frissült, de ha már egy ilyen kis összefoglalót írtam, akkor nem hagyhatom ki, annak apropóján, hogy van belőle ingyenes, reklámokkal terhelt verzió. Tehát ha eddig nem próbáltad ki, most megteheted. Ha pedig tetszik, nyugodtan vásárold meg. Jó minőségű játék és folyamatosan frissítik. Insane módban pedig még nem láttam senkit, aki meg tudta volna oldani az összes pályát. :)
(x) hirdetés
2011.12.20.

+