Best of AP2011

Tavalyelőtt már gondolkoztunk rajta, tavaly már majdnem meg is valósítottuk, idén belevágtunk. :) Most, hogy mindenki ismeri már a Best of AP2011, vagyis a Magyar Android Portál 2011-es olvasók választása rövid történetét, elmondjuk miről is van szó.

A szavazásokat lezártuk. Az eretményeket a lenti linkekre kattintva nézhetitek meg:

Köszönjük, hogy szavaztatok!

Nem titok, hogy mivel mindannyian valami módon a szabadszoftver közösség felől érkezünk, ismerjük,s követjük a HUP Olvasók választása díjat, sőt részben az, s sok más oldal által már üzemeltetett éves mi a legjobb szavazások motiváltak a dolog létrehozásában.

Bízva Bennetek, s az Android közösségben, azt reméljük, hogy a szavazások hűen fogják tükrözni a magyar Android közösség véleményét. Látjuk, hogy pl. a gyári kamera appot jövőre nem nevezzük, s még sok más változás lesz 2012 legjobbjainak versenyében.

Ötleteket, megjegyzéseket itt, vagy az aktuális szavazáshoz kapcsolódó hozzászólásokat oda várjuk. Osszátok meg barátaitoknak, ismerősöknek, ellenségeknek, tudjon róla a világ, hogy kiválasztjuk az magyar Androidvilág legjobbjait!

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , , , , , , , ,

About kobak

3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.
View all posts by kobak →