MojAndroid

A lenti video zseniális. Kiválóan bemutatja az igazi iPhone fanatikusokat. Kiváncsi lennék egy hasonlóan kreatív videóra a másik oldalról is. A történet érdekessége, hogy a videót nem máshol, mint a volt TheAppleblog.com oldalon találtam, ahol egyébként egy szavazás is pörög a videóval kapcsolatban. A kérdés egyszerű, támadó-e a lenti videó, vagy sem?

És akkor jó szórakozást mindenkinek a lenti 1 perces reklámhoz!

[video:http://www.youtube.com/watch?v=6h5JSojJN3Y]

2011.11.24.
 • 11robi11

  Nem rossz:) “Szegények” jól megkapták.

  • And4nt3

   Szerintem az annyira nem nagy “megkapás” ha a Samsung nem bír mit kitalálni, és a reklámjaikban az iPhone is szerepel :D. Nem szép húzás, de már nem tudnak mit kitalálni :D

 • baloo

  Mint SGS2 tulaj, jót röhögök a videón és persze nem érzem támadónak, vagy agresszívnek. Hozzáteszem, hogy voltam hasonló helyzetben. New York, 5th Ave, a nagy 7/24 nyitvatartó Apple Store (a fehér kocka), egy haveromnak vettem iPad2-t. Állok a sorban és gondoltam, csinálok egy kis videót arról, hogy egy átlag kedd délben milyen tömeg van a boltban. Felemeltem a telefonom és körbeforgattam lassan. Aztán felnéztem a telóból és… beszédes tekintetekkel találkoztam. :D De senki sem volt ellenséges, vagy ilyesmi, de azért érződött rajtuk, hogy kb. olyan vagyok, mint egy Újpest drukker a B-középben az Üllői úton.

  • Yarner

   Kemény… Pedig ha meglincselnek újsághír lehettél volna…

  • JoeYi

   bárcsak az Eu SGS2-n is négy gomb lenne

 • Yarner

  Van egy másfél perces változata is, annak zseniális a végén, ahogy a fanboyok visszapattannak. “That’s… oldschool classic!”
  http://youtu.be/X4VHzNEWIqA

  Az Androliben bekopácsoltam egy hevenyészett szövegkönyvet is (angolul, egy-két kihagyással).

+