MojAndroid
(x) hirdetés

Mivel megrögzött Android-os vagyok, szinte napi szinten böngészem a Market-et. Egyik ilyen szörfözgetésem alkalmával találkoztam a KÖPÖNYEG.HU (működik az ékezetes domain is) Android-os alkalmazásával.

Fontos leszögezni, hogy ez egy widget! Így telepítés után ne a menüben az „app”-ok között keressük, hanem a widget-ek között. Miután a programot feltelepítettem, egyből elindítottam és a beállításokhoz kerültem. Természetesen ezt is mint minden időjárás előrejelzőt, be tudjuk állítani hogy melyik településre vagyunk kíváncsiak (én nem találtam cellainformáció, esetleg GPS pozíció alapján történő lokalizációt). Amit nagyon pozitív dolognak tartok, hogy az apró falvakat is ismeri!

Természetesen beállíthatjuk a frissítés gyakoriságát és intervallumát . További lehetőségek nyílnak a megjelenésre. Ilyen a háttér színének és erősségének beállítása, a városnév kiírása, a hőmérséklet,a szélirány és a szöveg színe.

Miután megvagyunk a beállításokkal a widgetet megérintve léphetünk be a programba. Első fülön az aktuális nap előrejelzését láthatjuk. A következő fülön a következő 15 nap előrejelzését láthatjuk képekben és hőmérsékleti adatokkal. A harmadik fülön a következő pár nap előrejelzését találjuk szövegesen.

Igazából ennyi lenne a rövid ismertető, mivel ez egy roppant egyszerű és hasznos kis program. Amit én kicsit hiányolok, hogy ez widget és nem egy sima app, így mindig kint kell lenni az „asztalon”.

Próbáld ki Te is! A widget letölthető:
https://market.android.com/details?id=hu.ng.koponyeg

Képek az eredeti cikkben. Kapcsolódó cikkek:

Az eredeti cikk itt olvasható:

(x) hirdetés
2011.10.19.

+