MojAndroid
(x) hirdetés

Alaptudásnak ugyebár mindenkinek megvan a ma reggeli Samsung videó, “Something BIG is coming!” mottóval, ahol a Samsung végre Nexus Prime-ot villant:

[video:http://www.youtube.com/watch?v=oM9RO-GAKjE]

Nos, a fenti videó érdekes összeesküvés-elméletet triggerelt:

John Millan nevű úriembernek ugyanis feltűnt, hogy a videóban mintha nem csak egy telefon lenne villantva, hanem mintha, talán, esetleg, egy “dummy tablet” is:

2011-10-05nexusprime-550x310.png

Eszerint tehát van a Nexus Prime, mint telefon, és van az “előtét-tablet”, amibe csak be kell pattintani a telefont, és máris kaptunk egy nagyképernyős mobil eszközt: egy tabletet.

A feltevés (mint jóféle konteó) alátámasztható több más ténnyel is:

  • Az Ice Cream Sandwich lesz az az Android verzió, ami egyesíti a tabletre, és a telefonra szánt Androidokat – kézenfekvő lenne egy ilyen eszközt piacra dobni, mint referenciahardver.
  • Ráadásul az ominózus október 11-ei esemény is a “Something BIG” jelszó alatt fut, mi van akkor, ha ez nem csak a hatalmas, 4,65″-es kijelzőre vonatkozik?

Személy szerint kicsi esélyt adok annak, hogy ez igaz legyen, pedig zseniális lenne! Akármi is legyen a Nexus Prime, jövő héten minden kiderül. Az már most egészen biztos, hogy a Nexus Prime nem Nexus “SS”, vagyis akár tabletbe dokkolható, akár nem, az Android közösségnek nem kell pofáraeséstől tartania…

2011.10.05.

+