MojAndroid
(x) hirdetés

Sokat gondolkodtam azon, hogy hogyan is írjam a bemutatkozóját ennek a cikknek, végül eldöntöttem, hogy nem lesz bemutatkozója (mert nem tudok egyet kitalálni). Itt van még egy alkalmazás mellyel fényképeket készíthetünk különböző szűrök segítségével.

Rengeteg hasonló alkalmazás létezik, természetesen nem próbáltam végig az összeset, ráadásul ez még fizetős is (398 FT). Mégis miért ez?

Maga az alkalmazás kialakítása teljesen eltér a többitől, érezni lehet, hogy a fejlesztők és tervezők tudták, hogy mit akarnak összerakni és ezt az első perctől kezdve így csinálták. A beállítások, szűrök, élőkép megjelenítése egy papír lapon van megjelenítve, mintha a képet mi magunk rajzoljuk, van benne egy kis “WOW” faktor.

A szűrök élő képnél is alkalmazhatok, nem kell először a fényképet elkészíteni majd a szűrökkel szórakozni. Gép elő, alkalmazás indít, képet lát , szűrőt választ, tapiz, örül.

Délután kisétáltam a Március 15. térre majd ott készítettem pár képet az összes szűrővel, próbáltam mozdulatlan lenni, hogy tényleg lehessen látni a különbséget. Az utolsó egy bónusz fotó, mert szerintem annyira jó lett Sketch módban, hogy megérdemli a tekinteteket.

Kíváncsi volnék, hogy ki milyen “fényképezős” alkalmazást használ a simán kívül, illetve szerintetek szükség van-e hasonló alkalmazásokra melyekkel azonnal lehet módosítani a fényképeket vagy inkább marad a Photoshop/Gimp offline módosítás?

Paper Camera [Market link]

(x) hirdetés
2011.09.20.

+