MojAndroid
(x) hirdetés

A Sharp és az LG után a htc sem akart lemaradni, s megkreálták a saját 3D telefonjukat. Nem is kis telefont gyártottak, hanem a péklapát méretű EVO családba került a legújabb 3D gyermek.

Két fontos újdonsága van a fent említett két modellhez képest, ez pedig a dupla kamera, mellyel 3D képeket lehet majd készíteni. 30fps videorögzítés 720p-ben, f2.2 (az új SOny Ericsson családnál láttunk ilyet először), hogy rosszabb fényviszonyok között is jól teljesítsen. Mindezt pedig egy 1,2 gigaherzes kétmagos Qualcomm® Snapdragon™ processzor szolgálja ki, így panasz nem lehet majd a sebességre.

Érdekes újdonság ez, hiszen a htc soha nem a kamerájáról volt híres, s most mind a Sensation, mind pedig az EVO 3D ebben erősített nagyot.

evo_3d_frontl.jpg

És ha minden a taiwani gyártó tervei szerint halad, akkor júliustól egész Európában kapható az EVO 3D.

A tovább után a htc sajtóközleménye olvasható.

LONDON – 2011. június 27. – A HTC, a mobil innováció és design egyik nemzetközileg is vezető vállalata bejelenti, hogy Európába is megérkezett a HTC EVO 3D. Szemüveg nélkül abszolut 3D-s élményt nyútva a stílusosan rusztikus HTC EVO 3D-vel és a legújabb HTC Sense™ élménnyel, könnyűszerrel készíthetünk és oszthatunk meg gyönyörű 3D-s házivideókat és pillanatfelvételeket családunkkal és barátainkkal.
“Az okostelefonok forradalmasították azt, ahogyan útközben kommunikálunk és szórakozunk. Most már bárhova magunkkal vihetjük kedvenc filmjeinket, zenéinket, fényképeinket és játékainkat a zsebünkben” mondta Florian Seiche, a HTC EMEA elnöke. “A HTC EVO 3D lehetővé teszi az emberek számára, hogy a nappalin túl is felfedezhessék ezt az új technológiát és megörökítsék, illetve megosszák az életüket családjukkal és a barátaikkal ebben az elképesztő 3D-ben.”

3D szemüveg nélkül
A térhatású kijelző azt jelenti, hogy a 3D-s effektusok természetesen, képekként és videókként emelkednek ki a képernyőről, hátrahagyva a 3D-s szemüvegek nehézségeit. Élje újra a legkedvesebb emlékeit mintha ott lenne, nézze, ahogyan a HTC Evo 3D dupla 5 megapixeles kamerával felvett videókat 3D-ben élvezheted újra.

Szórakozás út közben
A szórakoztatás egy egészen új dimenzót nyer a 3D-s filmekkel, videókkal, képekkel és játékokkal amik szinte kilépnek a 4.3 colos qHD képernyőről. A magával ragadó 3D-s hatás és a stereo surround hangrendszer egy új felfedezésre és megosztásra váró világot teremt. A HTC EVO 3D-t egy erős, 1,2 gigaherzes kétmagos Qualcomm® Snapdragon™ hajtja, ami nemcsak a brilliáns 3D hatást támogatja, de hozzájárul a gyors és reaktív böngészéshez, az azonnali fénykép készítéséhez – tökéletes gyors mozgások megörökítéséhez – és a zökkenőmentes HD (720p) video használatához.

HTC Sense
A HTC EVO 3D designja a legújabb HTC Sense élménnyel egészül ki. Vesse bele magát a 3D-s menükbe és alakítsa saját igényei szerint a képernyőt, tegye egy naprakész felületté, ami tartalmazza a fényképalbumától kezdve a legfrissebb üzenetait a közösségi oldalakról. Legyen az emailezés, közösségi kapcsolattartás vagy szörfözés az interneten, az aktív képernyő egy személyre szabható felület, amivel azonnal, egyetlen mozdulattal a kedvenc alkalmazásainkhoz ugorhatunk. A HTC ikonikus Weather alkalmazása szintén visszatér, amivel a felhők között szárnyalhatunk és sütkérezhetünk a napsütésben, köszönhetően a gyönyörű, teljesképernyős 3D-s amimációknak.

Ejtsd rabul a pillanatot
A HTC EVO 3D két 5 megapixeles kameráját új tulajdonságokkal bővítették, hogy úgy tudjuk megörökíteni a tökéletes pillanatot, ahogy látjuk. Váltogassa könnyedén a 2D és a 3D között a hangulata szerint, és helyezze új kreatív perspektívába képeit a Tiltshift Effect-el – részlegesen összemosva a jelenet részeit, hogy a témák makettként hassanak. A kamera szintén jól teljesít rossz fényviszonyok között, hála a széles, f/2,2 apertúrának és a kristálytiszta 720p-s video felvevő megoldásnak, ami maximum 30 képet készít másodpercenként és amivel a HTC EVO 3D tökéletessé válik arra, hogy megörökítsük esti szórakozásainkat barátainkkal.

Prémium design, kitűnő tejlesítmény
A HTC védjegyévé vált design formanyelvéhez és a HTC EVO 3D premium látványa és érzete karcsú dimenzióival és ízléses dupla filmfelvevő házával bővül. A HTC EVO 3D hátoldalát finom vonalak barázdálják, amitől a handset érdessé válik, de természetes tapintása lesz a kézben.

Hozzáférhetőség
A HTC EVO 3D júliustól elérhető Európában.

A HTC-ről
A HTC Corporation (HTC) egyike a legdinamikusabban növekvő cégeknek a mobiltelefon iparágban. Minden tevékenységét az emberekre koncentrálva a HTC olyan innnovatív okostelefonokat tervez, amik a felhasználók életmódjához és igényeihez igazodnak. A céget a Taivani tőzsdén a 2498-as számon jegyzik. További információért látogasson el honlapunkra a www.htc.hu címen.

# # #

HTC, a HTC logó, a HTC Sense, a HTC Sensation és a HTC Watch a HTC társaság védjegyei. Minden más fentebb említett cég és termék a tulajdonosaik védjegyei.

(x) hirdetés
2011.06.27.

+