MojAndroid
(x) hirdetés

A Vodafone remek marketing mutatványt csinált. Bejelentették, s rögtön ki is osztottak száz darabot az új Vodafone 858 okostelefonból. A telefon nem egy nagy szám, a specifikációk alapján valahol a htc Magic telefonommal egy kategória, csak egy kicsit kisebb a kijelzője. Viszont cserébe olcsó, 20.000Ft alatt van kártyával.

Az érdekes, hogy több, mint 500 ember tódult össze a rendezvényre, pirosba öltözve, s ezzel teljesen megtöltve a Westend közepét. Igazi “ingyenreklám”. Az emberek nemcsak pirosat hordtak, de kis Vodafone nyakbaakasztó bilétákat kaptak, s Vodafone piros magiszter sapkát, amit szintúgy büszkén viseltek.

A színpadon Sebestyén Balázs és Vadon János ontották a poénokat, s mesélték el, miért lettek Vodafone előfizetők. Volt Beatbox bemutató is, illetve a Vodafone vezetői közül is páran szót kaptak. Ők elmesélték, hogy Európában elsők között itthon került tesztelésre 4G hálózat, s hogy a 3G és hálózati lefedettség elsődleges prioritásként hamarosan eléri a 99%-ot.

Az egyik legnagyobb horderejű bejelentés, az ingyentelefonok után az évvégéig ingyenes facebook volt. A Vodafone hálózatából év végéig ingyenes (a fb irányú forgalmat nem számlálják) a facebook használata. És mindez nem kizárólag a másik szolgáltatónál ismert 0.facebook.com elérését jelenti, hanem a teljes facebookot akár számítógépen, akár facebook.app segítségével mobilról. Viszont fontos különbség, hogy mobilinternet előfizetés kell hozzá. Ez tudtommal a 0-hoz nem kell, de javítsatok! Ha pedig valakinek eddig nem volt mobilnet előfizetése, akkor mostantól ingyenes hónappal nyithat.

Természetesen ezután a telefonok leleplezése, majd a sorsolás volt a leginkább várt pillanat, amit egy “vicces” eskütétel előzött meg. És a cikk írásának pillanatában még itt ülök a VIP-ben, s várok a soromra, mert nyertem én is egy Vodafone 858-at. Ha lesz türelmem kivárni a sort, akkor lesz majd teszt is a telefonról. :)

Képek az eseményről a hír alatt a galériában.

(x) hirdetés
2011.06.01.

+