MojAndroid
(x) hirdetés

UPDATE – most, hogy már elérhető a fizetős Market, gondoltam ismét érdemes vetni egy pillantást a decemberi írásomra. Ez sem volt elérhető számunkra, de mivel nekem az egyik kedvencem, a fejlesztővel leveleztem és engedélyezték a magyar piacra is. Akinek inge, most már meg is vásárolhatja. :-)

Megérkezett a Baseball Superstars 2011, amely a sorozat harmadik és egyben legszebb kiadása. Mi mást is mondhatnék róla? Egy baseball csapatot kell irányítanunk. Természetesen különböző képességű csapatok és játékosok vannak illetve extra karaktereket is kapunk a játék folyamán. A játékban eldönthetjük, hogy mennyit szeretnénk játszani saját magunk egy meccs alatt (a többit a gép végzi el helyettünk, természetesen gyengébben, mint egy jó játékos).



 

Különböző dobó technikák közül választhatunk és nekünk kell az ütéseket is elvégezni. A capatot is menedzselni kell, azaz ahogyan megyünk előre a játékban, úgy kell foglalkozni a stadionnal, a szurkolókkal és egyéb fontos dolgokkal. Aki szereti a baseballt, az szeretni fogja a játékot is. Aki nem szeretne fizetni érte vagy olcsóbban szeretné megvásárolni, azoknak ott vannak a korábbi, a lite illetve a teljes de reklámokkal terhelt verziók a Marketen. Ha szereted a Baseballt, legalább az ingyenes verziókat érdemes kipróbálni. Íme egy bemutató videó:

 

2011.05.17.

+