MojAndroid
(x) hirdetés

Eddig tudtuk, hogy a Telenor szereti a kis zöld robotot, most már azt is, hogy a Vodafone-nak sem közömbös. Nem is olyan régen bejelentették, hogy elérhető náluk a Nexus S, tegnap pedig megérkezett a sajtóközlemény, hogy a Galaxy Tab 10.1 először a piros szolgáltató kínálatában érhető el.

A tovább után a sajtóközleményt olvashatjátok.

Péntektől indult az online hírlevél-regisztráció az Android 3.0-ás operációs rendszerrel ellátott Samsung Galaxy Tab 10.1-re, amely április közepétől csak a Vodafone-nál lesz kapható. Azoknak, akik az elsők között szeretnének értesülni a készülék boltokba kerüléséről, érdemes sietniük a regisztrációval, mert világszerte hatalmas érdeklődés mutatkozik az első Honeycomb-os táblagép iránt. A korábbi verzió 7 hüvelykes kijelzője helyett most már 10,1 hüvelykes képernyővel kerül boltokba az új készülék, amelynek felbontása 1280×800 képpont (WXGA). A nagyobb képernyő mellett fontos szempont maradt a mobilitás is, így a mindössze 599 gramm tömegű és 10,9 mm vastagságú eszköz hordozásával egy kész szórakoztatóközpontot tudhatunk bármikor magunkénak. Ehhez a kétmagos, 1 GHz-es processzor mellett két kamera is rendelkezésünkre áll, egy előlapi 2 és egy hátlapi 8 megapixeles, utóbbi már Full HD (1920×1080) videók rögzítésére is alkalmas. A 16GB memóriával érkező készülék akkumulátorának kapacitása 6860 mAh, amely mintegy 10 órán át garantál zavartalan működést. A táblagép kompatibilis a HSPA+ hálózatokkal, így Budapest belvárosában1 a Vodafone hálózatán megközelíthető az elméletileg 21 Mbps maximális letöltési sebesség. Ezen túlmenően androidos készülék révén több száz táblagépre szabott alkalmazást tölthetünk le az Android Marketről, amelyek segítségével tökéletesen személyre szabható.

Akik ennél kisebb méretű, 7 hüvelykes kijelző méretre esküsznek azoknak ajánljuk a Samsung Galaxy Tab 7-es verzióját, valamint az egyszerűbb, de ár-érték arányban kiváló ZTE 7 hüvelykes, rezisztív képernyőjű tabletjét, a V9 Light-ot. A ZTE készüléke 2.1-es verziójú Android operációs rendszerrel érkező pehelykönnyű (350g) készülék felbontása 800X480-as képpont, akkumulátorának élettartama pedig mintegy 10 óra. Természetesen a készülék nem csak Wi-Fi-n keresztül kapcsolódhat az internethez, hanem Vodafone mobilnetes előfizetéssel bárhol megtekinthetők az e-mailek, vagy bármelyik internetes oldal. 

A készülékeket kétféle tarifacsomaggal lehet megvásárolni adatforgalomtól függően. A Samsung Galaxy Tab 10.1 áprilisban Tablet Maxi Comfort csomagban már 29 900 forintért lesz elvihető, amihez 12 900 forintos havidíj párosul 4 GB-os adatforgalommal. Azoknak, akik nem neteznek ennyit, ideális lehet 2GB-os Tablet Maxi Easy tarifa, ez esetben a készülék ára 49 900, havidíja pedig 9 900 forint. A Galaxy Tab 7-es készülék már most is elérhető a Vodafone-nál a Tablet Maxi Comfort csomag esetén 9 900 Ft-os, Tablet Maxi Easy esetén 29 900 Ft-os egyszeri díjért. A ZTE V9 4 GB-os adatforgalommal szintén már 9 900 forintért lesz elérhető április folyamán, azonban a havidíja mindössze 7 900 forint. A kisebb, 2GB-os csomag havidíja pedig 5 900 Ft, a készülék ára pedig 29 900 ebben az esetben.

A Samsung Galaxy Tab 7” és a ZTE V9 eszközökkel telefonálni is lehet, amit a Vodafone Tablet díjcsomagjai nemcsak lehetővé tesznek, hanem díjmentes egyszeri 100 perc beszélgetést és 100 smst is tartalmaznak, amelyek 30 napig használhatók fel. Ez után mindegyik tarifával 50 Ft a hívások percdíja, egy sms 30 forintba kerül belföldre, külföldre pedig 60 forintba.  Az előfizetések két éves hűségszerződéssel értendők, az adatforgalom túllépése pedig nem jár további költséggel, mivel a Vodafone nem számláz túlforgalmazási díjat, csupán az internetkapcsolat sebességét csökkenti.

Hírlevél-regisztráció a legújabb Samsung Galaxy Tab 10.1-re: ITT
További részletek: www.vodafone.hu/tablet

2011.04.06.

Ezeket már olvastad?

+