MojAndroid
(x) hirdetés

A játékot a Silvertree Media készítette, s magasra tették a lécet. Sokan voltak, akik régebben az Android és minőségi játék fogalmakat nem tudták összekapcsolni. Nos a Cordy ennek egy újabb cáfolata. A Silvertree játéka valahol egy Super Mario Galaxy klón (annak minden szépségével, s játszhatóságával). Aki játszott már a játékkal esetleg Nintendo Wii-n, az tudja miről van szó. 3D mászkálós, ugrálós, igazi platform játék.

A Cordy érdekessége, hogy a MWC-n mutatták be, így még annyira friss, hogy az AppBrain keresés nem hoz találatot. Motorola Xoomon remekül fut a játék:

[video: http://www.youtube.com/watch?v=RS4p96eLhac]

A Marketből azonban ingyenesen tölthető 2.3+ fw-t futtató telefonokra. A játék kihasználja az 1GHz-es processzort, nálam a Nexus One-on szépen futott. És az alábbi video alapján Nexus S-en is élmény vele a játék.

[video: http://www.youtube.com/watch?v=bZadMw1CeMc]

A nem Nexus telefont nyúzoknak pedig Cyanogen 7-es verzióját ajánljuk ha a Cordyt kipróbálnák. Ha pedig ez sem megoldható, akkor a Silvertree készített egy böngészőből futtatható változatot is a játékhoz: http://www.cordythegame.com/

forrás: http://androidpimps.com/games/first-look-cordy/

(x) hirdetés
2011.02.27.

+