MojAndroid
(x) hirdetés

Az iGeek.hu a Vodafone főtámogatásával megszervezi nektek a legnagyobb Sexy Geek partyt. Jövőhéten csütörtökön egy hatalmas party “sorozat” veszi kezdetét. A buli mindenkinek szól, akinek van okostelefonja, elmúlt 18 és szabad a jövő hét csütörtök estéje. A szervezők fergeteges bulit igérnek facebook játékkal, testfestett lányokkal, s egyéb izgalmakkal. 

A buli nem véletlenül sexy geek buli. Vagyis kiöltözve telefonnal tessék menni (infók lent). Foursquare swarm badge azt hiszem garantált mindenkinek, aki ott lesz. És egy fontos infó, nem (csak) az iPhone sexy, geek meg aztán plálne nem! :) Najó, a lényeg, hogy végre egy kezdeményezés, ahol együtt bulizhat iPhone és Android felhasználó. Itt aztán észrevehetik az Androidosok az iPhone-os lányokat, s fordítva. Kiváló alkalom bemutatni a kedvenc alkalmazásodat valakinek. ;)

Eseménydús nap lesz ez a február 24. Délelőtt Open Source konferencia, este pedig buli.

Tudnivalók, leírás, további infó a tovább után, vagy átkattintva a buli weboldalára.

How-to:

Ez egy nyílt forráskódú buli, ami annyit tesz, hogy okos telefonnal bárki számára ingyenes a belépés, valamint köztünk akkora nagy kocka lehetsz, amilyen csak szeretnél, itt ez dicsőség. Félreértés ne essen, ez nem “Star Wars Geek Party”, ami csupán arról szól, hogy együtt nézzük a Csillagok Háborúja ismétléseit. Nem, itt bizony valódi party lesz, testfestett csajokkal, ahol az ital akciót a Coronita adja, a térerőt pedig a Vodafone!

Nyereményjáték

Jelöld be a Facebook oldalunkon, hogy milyen okostelefonnal érkezel. A jelölők között egy iPod nanot sorsolunk ki, aminek a nyertes választja ki a színét.

Jelezd a Facebook event oldalunkon is, hogy ott leszel! ;-)

Íme néhány iránymutatás a partyhoz, hogy biztosan elvegyülhess:

A bulira érdemes mindenkinek beöltözni és a lehető legszexisebb formáját hoznia, mert a legjobb és legötletesebb jelmezeket díjazzuk!

 

Fiúknak:

Fehér vagy kockás ing és csokornyakkendő. Ha nagyon rég vetted már fel valamelyik sorozat karakter jelmezedet, akkor most itt a lehetőség. Ha pedig fázós típus vagy, akkor Steve Jobs garbójában és egy klasszikus Levis 501-es farmerban is divatosan feszíthetsz, de a sportcipőt se felejtsd, ha az Apple CEO-jának babérjaira akarsz törni.

Lányoknak:

A diáklány jelmeznek biztosan örülne minden kocka férfi, de ha simán csak sexy szerelésben jöttök, akkor már sokat tesztek a Geek-ekért, hogy végre valós 3D-ben élvezze a gyönyörű nők látványát.

UNISEX és szinte elengedhetetlen, az igazi Geek-ek védjegye:

Bővebben: http://sexygeekparty.com/

2011.02.17.

+