MojAndroid
(x) hirdetés

A Desire HD volt az a telefon, amit a bejelentés pillanatában úgy éreztem, hogy meg kell vennem. Tökéletes termék, szépen össze van rakva, elképesztő multimédia tudást szorítottak bele, s gyors is.

Úgy éreztem, hogy ha nem adnák ilyen drágán, akkor azonnal megvenném. Meg is vettem volna, ha nincs a Telenor, akiktől egy Desire HD példány nálam landolt. A telefon óriási (péklapát), s ez csak az egyik baja. A másik nagy problémám vele, hogy az akkumulátorát bizony nem ehhez a kijelzőhöz és teljesítményhez tervezték.

Sajnos borzasztó keveset bír a készülék egy feltöltéssel. A Magic folyamatos használat mellett tovább bírta, mint a Desire HD csak videók és fényképek készítése közben. Igen, ez sajnos szomorú. Persze nekem, mert nem az én szokásaimhoz tervezték a telefont. A Desire HD kiváló telefon annak, aki autóval bemegy a munkahelyre, ott közben a kihangosító tölti a készüléket, s a munkahelyen is ott van egyébként a töltő/dokkoló, amiben a telefon erőt gyüjthet a hazaútra. Így már simán kibírja az esti sörözés közben készített képeket, videókat, s közben egész nyugodtan lehet rajta böngészni az Internetet.

A Desire HD nagyon gyors. Ezt a péklapát című bejegyzésben még videóval is bemutattam. A Magic airplane módból kétszer annyi idő alatt tér vissza, mint amennyi idő alatt bekapcsol a Desire HD. A böngészője (2.2 volt a teszt készüléken) a hatalmas kijelzőn teljesen alkalmas weben való barangolásra.

Játékra, kikapcsolódásra pedig a Desire HD sokak vágya lehet. Ezen a készüléken nem akadnak a játékok, nem szaggatnak a videók, s amilyen kicsi a telefon, tényleg annyira meglepően jó minőségben adja vissza a hangokat.

Nekem már nem a Desire HD az álomtelefonom. Viszont most nem tudom melyik. :) A Desire HD viszont sok embernek lehet hű társa, s okoz majd kellemes perceket.

A telefonért köszönet a Telenornak.

2011.01.18.

+