MojAndroid
(x) hirdetés

A Vodafone megállapodott a HTC-vel így megérkezett a 2.2.1-es Android a régi 32B-s Magicekre. : ) Lehet erről már volt itt szó – csak én nem vettem észre -, ebben az esetben kérném a bejegyzés törlését.
Tegnap este mikor az ébresztőt akartam beállítani észrevettem a notification bar-on hogy update áll rendelkezésre. Gondoltam megint valamelyik app-ot akarja felfrissíteni, de mikor “rátappintottam” kiderült, hogy ez bizony egy rendszerfissítés. : ) Annak is az első része. No hát gyorsan rákerestem, hogy mi ez és kiderült, hogy már 15-e körül elkezdődött a gyári (tehát nem rootolt) vodás magicek OTA 2.2.1-re történő upgradeje.
Nem is haboztam feltelepítettem, hát a frissítést, de a teló továbbra is 1.6-on maradt. A méret nem volt nagy csak néhány száz kB és állítólag csak a loadert készíti elő. Bár ezen nem lepődtem meg, ugyanis az információkban írták is, hogy pár órára rá jön a 2. rész.
Ma reggel mikor felléptem újra wifi-vel a netre meg is jelent, hogy szeretné telepíteni a ~44Mb-os második felét a mókának. Ami meg is történt és most egy lassan 2 éves telefonon a 2.2.1 fut hivatalosan. – már gondolkoztam a rootoláson és egy CM6 felpakolásán -.
Amúgy van néhány hiányosság. Nincs live wallpapper – engem ez nem igazán érdekel – wifi hotspot funkciót is kispórolták és flash tartalmat sem élvezhetünk böngészés közben, bár ezek hiánya egyelőre nem olyan fájdalmas nekem, így is nagy boldogság van. :)
Mindenestre nekem nagy meglepetés volt, nem számítottam rá, hogy egy ilyen régi telefon megkapja a majdnem legújabb rendszert. Bővebb tapasztalat még nincs, mivel nekem is 1,5 órája fut csak a froyo. :)
It’s a kind of magic! :D

2010.12.28.

+