MojAndroid
(x) hirdetés

Volt már szó mind a kettőről, de most újra írok. Egyrészt a Home Switchernek megjelent a Froyo-t (és a Gingerbread-et) támogató verziója. Tehát mostantól egyszerűen két kattintásal válthatunk home felületet Froyo alatt is. Ez főleg akkor hasznos ha éppen launchereket próbálgatunk és még nem döntöttük el melyik tetszik vagy ha egy újat próbálnánk ki.

 

Gingerbread launcherekből pedig jelenleg 3 elérhető a Marketen. Android 2.2 kell hozzájuk, ebben közösek, de mindegyik port egy kicsit más.

 

A modaco féle portolás 2D alkalmazás listát ad nekünk, ez készült el először és ez a leggyengébb. Erről már korábban beszámoltunk.

 

 

A 6 napja elkészült Eugene féle verzió tűnik eddig a legjobb portolásnak. Erről is írtunk már, de azóta javított rajta a készítője. Egyrészt a fejlesztő kivette az alkalmazásból amit nem tudunk használni 2.2 alatt (tehát a mérete is fele akkora, mint a másik kettőnek) másrészt ez működik a legtöbb típusú készüléken. Ebben a 3D-s alkalmazás listát kapjuk és a megnyitás, becsukás effekt is működik. Az appbrain-es linken fel van sorolva, hogy mely telefonokon működik biztosan, de egy próbát megér azoknak is, akik nem találják a listában a sajátjukat. Próba szerencse.

 

 

A legfrissebb versenyző 1 napos. Először 99 centért került forgalomba az alkalmazás, de a fejlesztő ingyenessé tette. (mondjuk eleve elvetélt ötlet volt olyasmiért pénzt kérni, amit másik app is tökéletesen tud) Ha a másik kettő nem működik a telefonodon, ez is megér egy próbát, elvileg korai Froyo verziókon is működik, ebben is benne vannak az effektek és a 3D alkalmazás lista.

 

2010.12.20.

+