MojAndroid
(x) hirdetés

Egy külföldi blogon olvastam és annyira megtesztett, hogy idézem szó szerint fordítva. Mi volt a legnagyobb probléma a Facebook for Android alkalmazással? A Facebook for Android maga. Nagyon sokáig el volt hanyagolva az alkalmazás, majd az előző frissítés során végre használhatóvá tették. Nos, tegnap este megjelent az alkalmazás 1.5-ös verziója és két nagyon fontos újítást hozott. Nézzük mik is ezek:
– chat. Igen, mostantól a Facebook chat is működik az alkalmazásból. Ráadásul background módban is. (chatelsz valakivel, közben zenét váltasz, elolvasod az üzeneteidet, amikor válaszol kapsz notification-t és válaszolhatsz)
– push notification. Android 2.2 és újabb verziókon mostantól azonnal, úgymond push módon megkapjuk az értesítéseket, nem csak a beállított frissítések alkalmával.

Ezen felül természetesen hibajívítások is érkeztek, ezeket viszont nem részletezték a bejelentésben. Nálam jelenleg erős 4 csillag az app, a korábbi gyenge 3 helyett. Nektek hogy tetszik? Marketre és Facebookra fel!

 

2010.12.15.

+