MojAndroid
(x) hirdetés

Lassan eltelik egy hét és nagy csodálattal mondom, hogy még mindíg minden szép.

A felülethez gyorsan hozzászoktam.

A telefon is már sokkal bővült: Végigjárta a szokásos helyeimet ugyhogy a Wifi-k már a küszöbökön aktívak, ami sajnos nagy szó, ugyanis az 5800mra az itthoni WLANt sehogy se tudtuk ráerőszakolni. A programok minden szociális (Facebook, Twicca, Nimbuzz, Qik, Youtube, WordPress,Photobucket           igen, tényleg, én ezt MIND használom…), játékos (Abduction, Air Controll, Bebbled, geomfighter, Graviturn, Labyrinth, Mahjong, Pulse Rider, Space War, Toss It) és egyéb igényeimet kielégítik. Jól tűri a nyúzást: volt már séta, buszozás, vonatozás, előadás, no meg a szokásos “Hű! Miaz? Mutamár!!” -típusú nyomogatás, és mégis hősiesen bírja.

Egyszer halt meg, miután lezárt a billentyűzet lefagyott a Live háttér és nem tudtam kioldani a zárat. Semmire nem reagált, ugyhogy barbár aksitépés lett belőle, de szerencsére azóta sem produkálta… *kopp*kopp*kopp* Biztos megszeppent a pár gigányi zenétől.

Apropó zene, az “A Online Radio” vagy AOR-t ajánlom mindenkinek. Copy-paste-val is elfogad .pls-eket és .m3u-kat, plusz elég széles a shoutcast. Roxy Online-t hallgatni nem olyasmi amit eddig bármelyik telefon képességei közé sorolhattam volna.

A kamera szép, mintafotók hamarosan hála a Photobucket által készített appnak.
Itt lehet majd lesni őket.

Live broadcastot is kipróbáltam hála Qiknek. Azt kell mondjam remek. A két béna tesztvideót letöröltem, amin a lakótársammal nyúzzuk egymást, de majd nemsokára töltök fel újakat. Átállítottam a legmagasabb minőségre.
Ezt itt találjátok majd.

Összehasonlítottuk az iPhone-al és azt kell mondjam jobb. Tudom, hogy ez nagymellű kijelentésnek tűnik, de így van. A részleteket majd részletesen, legközelebb.

 

(x) hirdetés
2010.03.24.

+