MojAndroid
(x) hirdetés

Sziasztok.

Talán már néhányan ismertek, Gyurci vagyok és főleg a navigációs kütyükről készült írásaimról illetve tesztjeimről ismernek. Több mint egy éve foglalkozom a TomTom készülékeivel (és minden mással ami a kezembe kerül), illetve rövid ideje saját weboldalt is üzemeltetek, saját fórummal.

Az Android operációs rendszerrel nagyjából fél éve ismerkedtem meg egy HTC Hero készüléken keresztül, és azonnal szerelembe is estünk…

Másfél hónapja vettem egy T-Mobile Pulsét, így kénytelen-kelletlen belevágtam ennek rootolásába. Muszáj volt. A T-Mobile rom sok-sok sebből vérzik. Érdemes volt. Sokat tanultam, és sikerült a MoDaCo-s romok segítségével egy “élhető” készüléket rootolni.

Most nagyjából a negyedik rom van a Pulsén, és most jutottam el odaig, hogy gyors is lett, és a használata is “normálissá” vált.

Ha esetleg tudok segíteni valakinek, a hogyan kérdésében, kérdezzetek. Apránként hozok néhány cikket, amely reményeim szerint azoknak fog segíteni akik most kezdenek ismerkedni a rootolás rejtelmeivel

Balázsnak ezúton is köszönöm a meghívást.

2010.01.15.

+