MojAndroid
(x) hirdetés

Megjelent a nexus one. Újabb ok az iPhone tulajoknak, hogy biztosítsák a világot, hogy az ő telefonjaik a legjobbak. Amikor az iPhone felhasználók tömege egységesen kezdi mondani, hogy miért béna a nexus, akkor mosolygok. A mosolyom még szélesebb, amikor elkezdődik a mese az AppStore tökéletességéről, s a linuxos telefon lefitymálásával folytatódik. Android market. Tudjátok, az az online bolt, ahol fent van majd’ minden program, ami az AppStore-ban, meg azok, amik oda (még) nem jutottak be. Azt pedig csak csendben jegyzem meg, hogy a rengeteg google fejlesztés (navigáció, goggles) egyből elérhető androidon.

Amikor a sok gomb kevés gomb kérdéskör kerül elő, akkor csak azt javaslom a kedves iPhone tulajoknak, hogy minusz húsz fokban síeléskor próbálják meg tapicskolva felvenni a telefonjukat, amikor nekem van erre egy dedikált gombom (még a kesztyűmet se kell levenni). :-)

Csúnya, nem csúnya kérdésen is filozofálhatunk. Nincs értelme. Szubjektív. Nekem tetszik, hogy azt látom a telefonomon, amit Ti is itt a bejegyzéshez csatolt képen.

És mindig azt mondom, nekem nagy könnyebbség, hogy én rendezem el az ikonjaimat, lehetőségem van – mint látható – widgeteket pakolni a homescreen-re, s nem egyszerre több programom is futhat.

Nexus One? Számomra nem pálya még. A magic tökéletesen megfelel. Szeretem, s tudja mindazt, amire egyelőre szükségem lehet.

(A bejegyzés létrejöttét handras bejegyzése ihlette. Megjelent a kobak.org blogomon is)

2010.01.07.

+