MojAndroid
(x) hirdetés

Először is kellemes ünnepeket mindenkinek! Remélem mindenki kapott sok ajándékot. Egy kis meglepetéssel én is hozzájárulnék a karácsonyi hangulathoz: saját kézzel készített alkalmazást töltöttem fel a Marketra, hogy egyetlen AndroidPortal.hu-s hírről se maradjatok le az új évben! :)

QR Code csatolva, de "AndroidPortal.hu"-ra keresve is meg találhatjátok. Elvileg csak Magyarországról érhető el (magyar szolgáltatótól, vagy Magyarországon vett telefonról?!). Ha valaki nem találja, az jelezze, hogy honnan próbálkozik, és bekapcsolom azt is.

A program elég 1.0-ás, de már most is tud egy pár dolgot:


Legfontosabb funkciója, hogy a beállításokban kiválasztott RSS csatornát olvassa, így akár a fő oldal híreit, vagy a blogokat töltögeti le a telefonra, hogy onnan azonnal olvashassátok. A háttérben frissít, így nem kell várni, azonnal lehet olvasni a friss cikkeket (egyedül a képeket tölti le akkor, amikor megnyitod a cikket – arra lehet várni kell, ha nagy a kép).

Kedvenc cikkeidet azonnal meg is oszthatod e-mailben, smsben, twitteren vagy éppen amilyen kliens be van állítva a telefonon. A megosztást az "Elküld" menüvel érheted el. Ugyan itt a menüben található meg a "Beállítások" menüpont, ahol egy pár dolgot be lehet állítani (hírcsatorna, frissítési gyakoriság, értesítések).

Végül egy új widget is elérhető, ami egy rövid bevezetőt mutat a legfrissebb hírből, ami elérhető a csatornán. Rá klikkelve a teljes cikk olvasható. 

Na, remélem tetszeni fog. Ha meg nem, akkor megmondjátok, hogy mitől lehet jobb.

De most a telefont tegyétek fel a polcra, és foglalkozzatok a családdal, szereteitekkel, barátokkal! :)

Békés Boldog Karácsony!

(x) hirdetés
2009.12.24.

Ezeket már olvastad?

+