MojAndroid
(x) hirdetés

Azt a kérdést tettük fel legutóbb, hogy mennyi a havi adatforgalmatok. Az eredményt természetesen lehet befolyásolni azzal is, hogy hogyan szabom meg az intervallumokat, de igyekeztem nem élni ezzel a lehetőséggel. :-)

A válaszok szép szórást mutatnak, nem jött ki a statisztikusok kedvelt haranggörbéje, bár így is a közepe “púposodik” legjobban. Egyébként én is a 100 és 500 mb közötti intervallumba szavaztam. Ami érdekes, hogy a két vége is erőteljesen reprezentált, azaz sokan vannak (nem sokkal lemaradva az előbb említett 100 és 500 közöttiektől), akik vagy nem használnak mobilnetet, vagy tényleg csak ha baj van. A másik vége pedig, akik youtube videókra alszanak el, s ébrednek, mert másképp nem értem hogyan lehet ekkora forgalmat generálni (persze lehet, tetheringgel simán, de az már tényleg extrém használat). Összességében jól látszik, hogy sokunknak fontos az állandó mobilinternet kapcsolat.

Azt pedig, hogy pont úgy lett vége a szavazásnak, hogy pont kettőhatvány ember szavazott, nem tudom szó nélkül hagyni (matek tanár vagyok).

Végül pedig a nagy kérdés, hogy mennyire vagytok elégedettek a mostani szolgáltatóval? Milyen mobilnet csomagotok van, s milyenre vágytok? (már a szavazás alatt is volt erre irányuló diskurzus). Hátha segíthetünk kedvenc szolgáltatóinknak egy picit átvariálni a tarifacsomagjaikat (mobilnet), hogy az androidderek boldogok legyenek (természetesen reális legyen)! Ha már most minden jó, akkor annak is örülünk.

Csak konstruktívan, nem szeretnék moderálni! ;-)

2009.12.07.

+