MojAndroid
(x) hirdetés

Két Pulse is került attty-ai mivoltom (lipilee és lapaj) okán a “szerkesztőségbe”. Garantálható, hogy az utolsó részletig ki lesznek vesézve, ketten két oldalról, miközben ártatlan felhasználóik (Yool és én) csak lesnek. Mivel azért láttam már telefont, érintőképernyőt, ezer más kütyüt programozható motorvédelemtől úszúkotróig, nekiestem bekapcsolni. Használati utasítás? Nem. “Ja, úgy könnyű!” – mondaná egy régi kollégám. Úgy semmi felfedezésélmény!
Nem a telefonos előfizetői sim-kártyával kezdtem, mert azzal telefonálni kell, s amíg fogadni sem tudok egy hívást? Netre nyomultam. (Ez a mai lecó, Illetve tegnapi, de tegnap megint ma feküdtem le…)
És mivel net, mindjárt a Domino Net SIM.
Nahát: ezzel kiválóan látható a tré-mobil site, minden oldalról (tehát működik), és aztán semmi más!  Gondolván, hogy az egész google alapokon van, be tudok jelentkezni a google-fiókomba. Miután átvergődtem “a nincs e-mail-cím ehhez az fiókhoz” útvesztőin is, akkor közli, hogy ezt az én kártyán nem preferálja… Valamint a SIM bent, egy nyílt wirelessre viszonylag gyorsan, egyszerűen felakadtam, végig a google-kálvárián, és ugyanezt közli. :(
Most következik az előfizetéses mobilnet-SIM, majd az előfizetői telefon SIM, melyhez – mint – ismert, 80MB korlátos, és jó drága net-csomagok vannak. Mibe fogadtok, hogy csak akkor tudok majd mindent rendesen használni?
Folyt. köv.

(x) hirdetés
2009.11.29.

+