Droid Does * ^2

Emlékeztek még erre?

“És van a pletyka, hogy a megjelenés napján a Verizon a Times Square nagy reklámhelyeit megveszi, és egy marhanagy konzisztens, ráadásul interaktív (hangparancsokkal vezérelhető) reklámmal fog érvényt szerezni a trónkövetelőnek.”

Akkor, november 6-án nem lett végül Droidland a Times Square (* ^2, megvan?), viszont úgy néz ki (a Verizon visszaszámlálójából ítélve), hogy holnap, Black Friday-en megcsinálják, ráadásul egyből 20 órára. Ha jól sejtem a Google Voice nem volt 6-ára olyan állapotban, hogy mehessen a dolog — talán a Gizmo5 hiányzott hozzá?… A lényeg tehát egy Google Voice – Motorola Droid – Verizon keresztpromó, amelynek keretében egy bizonyos számot felhívva és üzenetet hagyva az ott csücsülő Voice droidnak az üzeneted transscriptje megjelenik a Times Square-en. Rafkós!

Jókor voltam jó helyen, és szerencsésen csináltam egy screenshotot a 01-01-01-01 állapotról, úgy tervezem, hogy az unokám 18-ik születésnapjára ezt a kordokumentumot adom majd.

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , , , , ,

About lipilee

Napközben project manager és architect, azon kívül apa, bringás, zenész, és blogger. Fő lelőhelye Hollandia, illetve Instagram és Twitter.
View all posts by lipilee →