SMS programok

Az android nagy előnye, hogy minden külső alkalmazás is hozzáférhet minden erőforráshoz. Így lehetséges, hogy nem egy sms program létezik az android platformra. Ez egy apró érdekesség, s nagy szabadság a telefonok használóinak.

A beépített Messages program nem túl szép, de szerethető. A többi sms alkalmazás már sokkal szebb, s természetesen ki is van képezve sok extrával. Először a chompsms névre keresztelt alkalmazást használtam, s nagyon tetszett. Ez a program az sms felületet iPhone szerűvé varázsolja. Mint fent látható, vannak szines buborékok, s így talán egy picit átláthatóbbak a rövid szöveges üzeneteink.

A másik érdekessége a chompsms alkalmazásnak, hogy lehetőséget biztosít arra, hogy az sms-einket kis fizetség ellenében az ő szervereiken keresztük küldjük, ezzel (ők a külföldre küldött sms-ekre bazíroznak) pénzt spórolhatnak számunkra. Ezt a szolgáltatást nem próbáltam még.

A másik kedvenc sms küldő, kezelő programom a handcent sms. Ez is ugyanazt tudja, mint az imént említett társa, csak talán még annál is jobban testre szabható.

Mindkét program ingyenesen elérhető a marketből. Ti mivel külditek az sms-eiteket?

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , ,

About kobak

3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.
View all posts by kobak →