MojAndroid

Az android nagy előnye, hogy minden külső alkalmazás is hozzáférhet minden erőforráshoz. Így lehetséges, hogy nem egy sms program létezik az android platformra. Ez egy apró érdekesség, s nagy szabadság a telefonok használóinak.

A beépített Messages program nem túl szép, de szerethető. A többi sms alkalmazás már sokkal szebb, s természetesen ki is van képezve sok extrával. Először a chompsms névre keresztelt alkalmazást használtam, s nagyon tetszett. Ez a program az sms felületet iPhone szerűvé varázsolja. Mint fent látható, vannak szines buborékok, s így talán egy picit átláthatóbbak a rövid szöveges üzeneteink.

A másik érdekessége a chompsms alkalmazásnak, hogy lehetőséget biztosít arra, hogy az sms-einket kis fizetség ellenében az ő szervereiken keresztük küldjük, ezzel (ők a külföldre küldött sms-ekre bazíroznak) pénzt spórolhatnak számunkra. Ezt a szolgáltatást nem próbáltam még.

A másik kedvenc sms küldő, kezelő programom a handcent sms. Ez is ugyanazt tudja, mint az imént említett társa, csak talán még annál is jobban testre szabható.

Mindkét program ingyenesen elérhető a marketből. Ti mivel külditek az sms-eiteket?

Share to TwitterShare to Google PlusShare to LinkedInShare to EmailShare to Print
2009. 10. 20.
 • bvihari

  tud bármelyik időzített smst küldeni? Évek óta várok valami olyan cuccra, ahol nem kell kézzel a cron -t turkálni, hanem scheduled sms is megoldható. Sokat segítene nekem…

  • lapaj

   FutureSMS , ingyenes.

 • Tom

  Nekem tökéletesen jó a beépített SMS küldő! :)

  • kobak

   én is így voltam vele, de aztán tegnap megszerettem a Handcentet. Nagyon jó fajta. :-)

   • zotya

    helo hogyan tudtad magyarosítani a progit

 • Akron

  Ez az írás igen semmitmondóra sikerült.

  Adnak valami plusz funkciót is ezek a programok??

  írjon már erről valaki, aki használja valamelyiket. Miért jó használni?

   

+